Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Molba za povećanje broja vozila na liniji 94 , sa obrazloženjem

1

Poštovani,

Zadnjih nekoliko dana, od stupanja letnjeg reda vožnje, linija 94 za koju smo u predhodnom periodu imali reči hvale, postala je linija na koju se moramo kao putnici požaliti.

Imajte u vidu da je ovo jedina linija koja ide preko mosta na Adi i izuzetno je opterećena. I pored toga što su se gužve povećale zbog radova u gradu, imate premalo vozila i putnici vam ostaju na stanici jer ne mogu ući u već prepun autobus a pri tom naredni dolazi za neprihvatljivih 20 – 30 min.

Jutros čak vozač nije uključio klimu, ušla sam na Banjici kod bazena a on se setio da uključi pred uključenje na most kad su svi putnici bili potpuno mokri. Niko od putnika nije ni reč progovorio, svi smo mislili da mu klima ne radi jer je neispravna a kad je uključio u neverici smo se svi zgledali. Naravno, u vožnji mu se apsolutno niko nije obratio ali sam mu se ja na stanici kod Buvljaka obratila pri izlasku i to sam otišla sa spoljne strane na njegov otvoren prozor i zamolila ga da se ubuduće seti da uključi klimu po ulasku u vozilo jer mu putnici ovako padaju u nesvest. On iznenađen, čovek nema pojma da vozi autobus pun kao konzerva ribe u koloni koja mili.

Ima li šanse da se poveća broj vozila? Seti te se da ni tramvaji ne rade kako treba zbog svih tih radova u gradu.

Nadam se da ćete razumeti moju molbu i verujte da je pišem u ime velikog broja nezadovoljnih građana koji se na ovim temperaturama voze u uslovima ispod ljudskog dostojanstva. Molim vas za potvrdu prijema mail-a kako bih znala da li i ko može vratiti u normalu ovu liniju.

Hvala na razumevanju!

Miroslava Čeković, Banjica, Beograd

busevi.com objavljeno

  10 answers

  Марија (anonymous)

  Поштовани, хоћу да се жалим на рад 94. Иде нередовно. Нема смисла да чекамо по 30 минута, по овој врућини, решите овај проблем. Уведите више аутобуса, стално неки прескаче аутобус.

  Марија objavljeno
   Zanimljivo (anonymous)

   @Miroslava Čeković

   Samo malo obaveštenje da linija 94 nije jedina koja ide preko mosta na Adi, idu linije 85, 89 i E5.

   Zanimljivo objavljeno
    Anonymous

    Prijava za neredovne polaske sa terminusa Novi Beograd u intervalu izmedju 8:00 i 8:30.

    Desi se da naidje jedan autobus, a svaki drugi dan nijedan.

    Molim Vas da regulisete red voznje jer ovo nema nikakvog smisla.

    Hvala.

    Anonymous objavljeno
     Milos (anonymous)

     Letnji red voznje, autobus 94, uzas i katastrofa, autobus je krcat svaki put, posebno u delu izmedju Banjice i NBG, ljudi ostaju na stanicama jer ne mogu da udju u autobus, posebno u spicu izmedju 7.30-9, ako je vec proredjen polazak neka stave vece autobuse da voze da mogu svi da udju.

     Milos objavljeno
      Nikola (anonymous)

      Poštovani, od početka letnjeg reda vožnje, redovno polazak u 8:22 ujutru sa terminusa Miljakovac 1 se ne realizuje. To stvarno nije u redu i želeo bih da nadležnima uputite dopis da vide zbog čega se to dešava. Polazak pre tog u 8:11 je redovan, kao i posle u 8:33. Takođe, poznato je i učestalo ranije kretanje od 2-3 minuta za polaske na liniji 94 sa terminusa Miljakovac 1. Nije baš svaki da ide ranije ali često se dešava.

      Nikola objavljeno
       busevi.com 665 poena

       Poštovana,

       Dostavljen je novi dopis (04.07.2017) nadležnima za organizaciju rada linija pri Direkciji za javni prevoz Grada Beograda i ukazano na povećane prevozne zahteve na autobuskoj liniji broj “94”.

       busevi.com objavljeno
        Miroslava (anonymous)

        Poštovani prevozniče,

        Uz dužno poštovanje želim da vam skrenem pažnju na liniju 94 kojom i dalje prevozite putnike sa nedovoljnim brojem vozila.

        Verujem da ste potpuno svesni situacije i da nema potrebe da vam prepričavam utiske sa putovanja u odlasku i povratku sa posla ali to nema veze isključivo sa gužvom u saobraćaju (kao što ste mi odgovorili u predhodnom javljanju) već sa manjkom polazaka sa početne stanice.

        Zanima me da li postoji šansa da se fleksibilnije prilagođavate potrebama linije ili računate na fleksibilnost putnika.

        S poštovanjem,

        Miroslava.

        Miroslava objavljeno
         busevi.com 665 poena

         Hvala Vam na upućenom predlogu. Nadležni će razmotriti mogućnost ponovne izmene trase i korekcije intervala polazaka.

         (30.06.2017. / 08:40) Trenutno je prisutno kašnjenje na linijama broj 49, 94 u oba smera, statusi linija izmenjeni.

         busevi.com objavljeno
          ×

          Prijava