Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Najava: Uskoro se vraća autobuska stanica “Gospodarska mehana”

0

Juče sam video kako grade stanicu “Gospodarska mehana”.

Ta stanica nije bila tu još od 2011. godine kada su počeli sa izgradnjom Mosta na Adi. Uskoro će ponovo biti ta stanica ali će se nalaziti preko puta tramvajske stanice “Gospodarska mehana” za privremene tramvajske linije.

Na tu stanicu će stajati linije: 23, 37, 51, 52, 53, 55, 56, 56L, 58, 88, 91, 92, 511, 551 i 553.

busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 650 poena

  Stanica “Gospodarska mehana” ponovo se uspostavlja za linije: 23, 37, 51, 52, 53, 55, 56, 56L, 58, 88, 37N, 51N, 56N, 511N, Е2 od 23.02.2018.

  busevi.com objavljeno

   6 answers

   Pevac 58 poena

   Imaće svrhu kao Ruska ka periferiji, znači neće ni 5 ljudi čekati/silaziti tamo.

   Pevac objavljeno
    beogradjanin (anonymous)

    Stajaliste? Naša reč je stanica, ali dobro, bez uvrede za bilo koga, da bi nas postovali drugi moramo mi sebe da postujemo.

    Po meni na toj stanici bi trebalo da staju oni autobusi koji ne staju u Ruskoj, ima ih nekoliko.

    Znači nema ništa od stanice na Mostu na Adi, jer bi ta stanica i suviše blizu ove. Ostaje samo pitanje zbog čega smo platili 500 miliona evra za most koji još uvek nije završen (nema šine za tramvaje)…

    beogradjanin objavljeno
     Anonymous

     Da li direkcija zna koliko goriva autobus trosi za stajanje. Mnogo vise nego da se konstantno krece. Ovo stajliste je suvisno. Ako je tacno da ce sve ove linije stajati, to je preko 2000 zaustavljanja autobusa zbog jednog do dva putnika po polasku.

     Ja redovno koristim 52 i na Ruskoj ne udje/izadje vise od 2-3 osobe po polasku. Na Gospodarskoj mehani staju 3 tramvajske linije sto je vise nego dovoljno za stanicu sa tako malim prometom putnika. Ko ide prema gradu moze sesti u tramvaj jednu stanicu i preci na autobus. I to je praksa u svim evropskim gradovima, brze linije i lokalne koje voze do jakih stanica na kojima se preseda. Ko putuje ka Cukarici moze isto na tramvaj do Brda i gubitak je 2 minuta a kada se uporedi sa troskom od 2000stajanja dnevno to je suludo.

     Takodje napomenuo bih da je veci prioritet pustiti u rad stanice na petlji na Mostu na Adi nego ovu. Moramo da krecemo i po pola sata ranije za Novi Beograd jer se 85ice ne pojavljuju redovno a u 89 ne moze da se udje, te je prava lutrija koliko ce vremena trajati put do Novog Beograda ovako ce se racionalisati kapaciteti jer je 94 MNOGO prazniji od 85, 89.

     Anonymous objavljeno
      anonimno (anonymous)

      U suprotnom smeru nema stajalista da li ce biti uvedeno.

      anonimno objavljeno
       Sloba (anonymous)

       Kakva glupost, onda neka ukinu stajaliste Ruska. U tom delu ima svega par objekata i sada zbog nekoliko desetina putnika tokom celog dana treba da se zaustavlja 15 linija.

       Sloba objavljeno
        Anonimno (anonymous)

        Kad ce tacno biti vraceno autobusko stajaliste gospodarska mehana posto vidim da su kucicu postavili.

        Anonimno objavljeno
         ×

         Prijava