Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Ne zaustavljanje na predviđenim stajalištima – linija 50 – večernji polazak

0

Već drugu noć za redom, autobus broj 50, koji je oko 23:35 na stanici Braće Jerković – Mitrovo brdo, na istu – NE STAJE! Stojim obe večeri na stanici, on se približava i ja čekam da udjem, da bi on samo produžio i stao na sledeću, a to je Braće Jerković. Kakav je to način i nepoštovanje putnika?!

busevi.com objavljeno

  7 answers

  Neregistrovani posetilac 1 poena

  Poštovani, sinoć oko ponoći autobus linije 50 nije stao na stajalište Medaković 2 u smeru ka Ustaničkoj, iako sam po nekom “pravilu” ustala i stala kod zadnjih vrata. Meni je kao devojci bilo jako stresno da sama prelazim plavi most u to doba večeri samo iz razloga jer neko ne ispunjava svoju dužnost i posao za koji je plaćen. Nadam se da ćete uzeti u obzir ovu primedbu.

  S poštovanjem, Katarina.

  Neregistrovani posetilac objavljeno
   Anonymous

   Da, odnosi se prijava svaki put na vozilo u tom periodu i na toj stanici.

   Anonymous objavljeno
    Anonymous

    Pre dva dana covek opet prodje stanicu! Stane na lakat krivini, ne stane na stanicu, nego 50m posle nje. Je l sve u redu sa tim covekom?

    Anonymous objavljeno
     Sloba (anonymous)

     Registarske tablice 932-ŽE već drugi put u poslednjih 5 dana staje van stajališta Mitrovo brdo. Neki dan je stao 30ak metara nakon stanice, a večeras nekih 5 metara pre nje. Ne razumem šta radi, ali krajnje neodgovoran vozač, koji usput ni ne stane na neka stajališta. Verovatno žuri kući.

     Sloba objavljeno
      js (anonymous)

      Da se nadovežem na prethodni moj komentar, autobus koji nije stajao na stanicu Mitrovo brdo ima registarski broj 932 že, vozi čovek srednjih godina i nosi naočare.

      js objavljeno
       Jeca (anonymous)

       To su radili i dok je sa Ustaničke poslednji išao u 23:15. Onaj pre njega nikada nije ni krenuo, kad god sam bila na stanici…

       Jeca objavljeno
        Anonymous

        Isto tako ne postuje se red voznje… vec nedelju dana kako idem tim busom 22:45 sa Ustanicke nikad nije stao na stajaliste vec produzi dalje za gde ko zna… a pise da ima u 22:45… i onda se stvori guzva ovim u 23:00. Molim da se urgira i obaveste nadlezni.

        Anonymous objavljeno
         ×

         Prijava