Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Neadekvatno obeležavanje i pogrešno zvučno obaveštenje na stajalištima “Usek” (#1469), “Bare” (#2533, #2534)

0

Poštovani, primetio sam neadekvatno obeleženo stajalište “Usek” (#1469).

Na stajališnom stubu stoji linija 320, koja trenutno ne postoji, umesto linije 302. Takođe sam primetio da validatori stajalište “Bare” najavljuju kao “Boleč /pumpa/”. Bilo bi lepo da ovo prosledite nadležnima kako bi se propusti otklonili.

busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 650 poena

  Odgovor nadležnih:

  1. Prijava za stajalište “Usek” (#1469) – Molimo vas da se pojasni prijava, s obzirom da je prema evidenciji Sekretarijata za javni prevoz na predmetnom stajalištu obeležena linija br. 302 (slika data u prilogu). Navedeno će biti dodatno provereno i uvidom na terenu.
  2. Prijava za pogrešno zvučno najavljivanje stajališta “Bare” (#2533, #2534) – Prijava je prosleđena tehničkoj službi na dalju proveru i rešavanje.

  busevi.com objavljeno

   4 answers

   busevi.com 650 poena

   Hvala Vam na dopuni prijave.

   Stajalište “Usek” u sistemu nije registrovano kao stajalište za linije: 351, 355, 356, 363, 363A, što će nadležnima biti predočeno u zasebnoj prijavi.

   Dodatno biće izvršena provera staničnih oznaka na terenu kako bi se utvrdilo na kom stajalištu postoji pogrešna oznaka linije “320”

   busevi.com objavljeno
    Anonymous

    Iz priložene slike se može videti da stajalište “Usek” koriste i linije 351, 355, 356, 363, 363A što koliko znam nije tačno. Pomenute linije posle stajališta “Put za Zaklopaču” koriste stajalište “Šumadijska” u Grockoj.

    Ako je ovo kojim slučajem pogrešna informacija, izvinjavam se, ali sam siguran da nije. Skoro sam išao u Grocku linijom 351 i ne sećam se da je bus-plus validator najavio stajalište “Usek”. Ni ovde na sajtu u odeljku “stajališta” nisam video da Lastine linije ka Grockoj koriste to stajalište.

    Anonymous objavljeno
     M.M.Vrchin 10 poena

     Такође, на поменутом стајалишту “Усек” у оба смера, на стајалишној ознаци написане су и приградске линије. У даљинарама приградских линија на правцу Гроцке не постоји ово стајалиште и возачи се не заустављају на овом стајалишту. Молим надлежне да разјасне ову ситуацију.

     M.M.Vrchin objavljeno
      Putnik33 (anonymous)

      Poštovani, zaista se izvinjavam zbog pogrešnog stajališta. Znam da je neadekvatno obeleženo stajalište u smeru ka terminusu “Ustanička”. Ušao sam na stajalište “Šumadijska” i izašao na stajalište “Put za Zaklopaču” i u tom delu trase (Vase Čarapića, AMD “Grocka”, Gročica, Careva glavica, Suva česma, Usek) sam primetio da piše 320. Ostalo mi je u sećanju stajalište “Usek”, ali očigledno nije, već jedno od gore navedenih, znam da sam video 320. Ponovo se izvinjavam.

      Putnik33 objavljeno
       ×

       Prijava