Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Neispravnost informacionih displeja – linije: 401, 402 – gar.br. 3215, 3216

0
Zoran (anonymous)

Od kada su linije 401 i 402 produzene do Slavije autobusi marke ИК-112ЛЕ garaznih brojeva 3215 i 3216 na dispejima konstantno pise Pinosava / Beli potok dok u smeru ka Slaviji pise Vozdovac. Molim nadlezne da isprave ovo. Hvala.

Zoran objavljeno

  Best answer

  busevi.com 694 poena

  Odgovor nadležnih:

  Poštovani,

  Saglasno informacijama nadležne organizacione celine Preduzeća – Saobraćajnog pogona „Kosmaj“, obaveštavamo Vas o sledećem:

  Na vozilima garažnih brojeva A – 3215, A – 3216 i drugim vozilima ovog tipa su evidentirani problemi tehničke prirode koji onemogućavaju ažuriranje baze terminusa i broja linija, o čemu je sačinjena i upućena reklamacija proizvođaču. S tim u vezi, očekuje se rešavanje navedenog u skorijem periodu. Takođe, zaposleni Sektora saobraćaja su u prethodnom periodu vršili kontrolu i edukaciju vozača angažovanim na linijama 401 i 402 i tom prilikom, vozačima je ukazano na važeće propise kojima je regulisan način obeležavanja vozila oznakama od značaja za informisanje putnika. I u narednom periodu će se vršiti dodatna kontrola i edukacija, a eventualne nepravilnosti će biti otklonjene.

  Zahvaljujemo na pruženim informacijama koje će doprineti povećanju kvaliteta prevozne usluge.

  S poštovanjem,
  JKP Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd“

  busevi.com objavljeno
  ×

  Prijava