Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Neispunjena obećanja da će prigradske linije u Gradu Beogradu biti dostojne čoveka

0

Sada niko od Beogradske vlasti više ni ne pominje ono što su obećali pre godinu dana, od silnih obećanja kako će i prigradska naselja imati normalan prevoz, od silnih prigradskih linija jedino su na jednoj liniji – 465 povećali broj polazaka, a obećali su da će sva naselja na teritoriji grada imati pravo na normalan prevoz, i obećali su uvodjenje dodatnih linija, a od svega toga ostalo je samo obećanje ludom radovanje… Ko se ne seća, evo link da procita i potseti se šta su nam sve obećali…

mondo.rs

Sergej objavljeno

  Best answer

  Anonymous
  Sergej (anonymous)

  Da li se zna sta je bilo sa uslovima koje je prevoznik bio dužan da ispuni po konkursnoj dokumentaciji za prigradske linije? Tamo su naveli da vozila ne smeju biti starija od 10g da sva vozila do kraja 2017 moraju biti u crvenoj boji… A sta je “Lasta” od toga ispunila?

  Vozila laste koja saobraćaju avalskim putem i dalje su u fazi raspada, sedista razvaljena, pocepana, prljavština, prašina… Kako to da mogu takva vozila da saobracaju i dalje, znači li to da je konkurs samo farsa, i zašto uopšte obećavaju ono što ne mogu da ispune? Prošle godine su i Gradonacelnik i Gradski menadžer svuda u sredstvima informisanja mesec dana pričali o povećanju linja u prigradskom, o povecavanju polazaka, o boljim autobusima… I šta je bilo od svega toga, da li su ijednu novu liniju uveli u takozvanom prigradu?

  ZAŠTO laž, dokle više laganja? Zašto na GSP linjama mogu da se pridrzavaju obecanja i uveli su silne nove linje, i minibus linje, zašto samo za prigradske linije nemaju sredstava? Za liniju 470 godinama molimo za bar dva dodatna polsaka i za nas nema nikada, a za to vreme uveli su bar stotinu dodatnih polazaka na GSP linijama.

  Sergej objavljeno
   ×

   Prijava