Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Nepoštovanje reda vožnje na liniji E5

0

Poštovani,

imam primedbu na mini liniju E5. Na sajtu piše da ima polaske u 11:00, 11:15, 11:40 cini mi se, a ja sam od 11 h do 11:45 čekala na stanici Vareška (smer ka  Cvetkovoj pijaci) i prošao je samo e5 i to na kontra strani. Htela sam namenski ići do kraja linije, ali nije se pojavio… ako mu je 40 min. ruta, zašto mu je toliko trebalo da dodje, ako je uopste i došao, nisam ispratila jer sam morala krenuti alternativnim busevima što mi nije bilo u planu.

Verujem da je letnji režim vožnje i umanjen broj vozila, ali bilo bi lepo kad bi mogli negde ispratiti taj redosled dolazaka, da možemo da se snadjemo. Makar mi koji svaki dan idemo Miljakovac – Cvetkova pijaca..

busevi.com objavljeno

  2 answers

  Anonymous

  Postovani,

  da li E5 uopšte saobraca?

  Cekala sam par puta kod arhitektonske skole i nije prosao ni na jednu stranu.

  Anonymous objavljeno
   busevi.com 695 poena

   Poštovana,

   Nažalost vozila na minibus linijama (E) vrlo često ne poštuju zvanično predviđeni red vožnje (koji je istaknut na sajtu) već saobraćaju u tzv. intervalu u zavisnosti od perioda dana.

   Dostavljana je prijava povodom ovog problema, ali nažalost trenutno nema poboljšanja.

   Potrudićemo se da u narednom periodu ispratimo intervale kretanja minibus linija i iste objavimo na sajtu, kako bi se omogućilo tačno informisanje putnika.

   Letnji red vožnje još uvek nije na snazi, obaveštenje o izmenama na linijama povodom letnjeg reda vožnje biće naknadno objavljeno na sajtu.

   busevi.com objavljeno
    ×

    Prijava