Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Nepoštovanje reda vožnje na liniji E5

0

Poštovani,

imam primedbu na mini liniju E5. Na sajtu piše da ima polaske u 11:00, 11:15, 11:40 cini mi se, a ja sam od 11 h do 11:45 čekala na stanici Vareška (smer ka  Cvetkovoj pijaci) i prošao je samo e5 i to na kontra strani. Htela sam namenski ići do kraja linije, ali nije se pojavio… ako mu je 40 min. ruta, zašto mu je toliko trebalo da dodje, ako je uopste i došao, nisam ispratila jer sam morala krenuti alternativnim busevima što mi nije bilo u planu.

Verujem da je letnji režim vožnje i umanjen broj vozila, ali bilo bi lepo kad bi mogli negde ispratiti taj redosled dolazaka, da možemo da se snadjemo. Makar mi koji svaki dan idemo Miljakovac – Cvetkova pijaca..

busevi.com objavljeno

  2 answers

  busevi.com 694 poena

  Poštovana,

  Nažalost vozila na minibus linijama (E) vrlo često ne poštuju zvanično predviđeni red vožnje (koji je istaknut na sajtu) već saobraćaju u tzv. intervalu u zavisnosti od perioda dana.

  Dostavljana je prijava povodom ovog problema, ali nažalost trenutno nema poboljšanja.

  Potrudićemo se da u narednom periodu ispratimo intervale kretanja minibus linija i iste objavimo na sajtu, kako bi se omogućilo tačno informisanje putnika.

  Letnji red vožnje još uvek nije na snazi, obaveštenje o izmenama na linijama povodom letnjeg reda vožnje biće naknadno objavljeno na sajtu.

  busevi.com objavljeno
   Anonymous

   Postovani,

   da li E5 uopšte saobraca?

   Cekala sam par puta kod arhitektonske skole i nije prosao ni na jednu stranu.

   Anonymous objavljeno
    ×

    Prijava