Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Nepoštovanje reda vožnje na liniji E6

0

Linija minibusa E6 konstantno ili krece ranije ili kasni. Mole se vozaci da postuju red voznje, kad vec postoji.

busevi.com objavljeno

  11 answers

  Anonymous

  Jel može neko da objasni šta se dešava sa redom vožnje za e6? Lično je koristim jer ide do nbg. ali svaki dan preskaču red vožnje kreću kada oni hoće ne staju na stanicama… Kako je moguće da niko ne odgovara u vezi sa gomilom nepravilnosti koje ima ova linija?

  Anonymous objavljeno
   irena (anonymous)

   Koristim liniju E6 svaki dan, cekam ga na stanici kod immo centra… danas ga nije bilo od 11:35 do 12:11 ?!??!?  Pitala sam vozaca sta se desava – on je odgovirio ‘samnom nista, ne znam o cemu pricate’ . Ljudi stvarno nije ok….

   irena objavljeno
    Anonymous

    Večeras, od 19:00 do 19:45 na stanici u Mirijevu, nije se pojavio E6, a po redu voznje trebalo je dva da prodju za to vreme. Jedan je prošao ka poslednjoj stanici ali ni posle pola sata nije se vratio. Linija e6 ne funkcioniše ni posle novog reda voznje.

    Anonymous objavljeno
     Korisnik (anonymous)

     Nazalost, mogu samo da se pridruzim kritikama na temu neredovnih polazaka na liniji e6. Gotovo svakoga dana koristim ovu liniju i zaista je nemoguce uhvatiti vreme polazaka. Em ne staju na sva stajalista, em zaista primecujem da se desava da vide putnike da trce i masu na stanici, i ni onda ne staju. Definitivno bi neko trebao da se pozabavi ovim problemima, obzirom na to da se sve to desava jakooo cesto. 08.08.2017.

     Korisnik objavljeno
      Blok 44 (anonymous)

      Sat vremena cekam E6! Ne postuju ni blizu red voznje! Nije se pojavio u 18:30, takodje ni u 18:45, pa ni u 18:55! Da li je moguce da ovakav prevoznik koji 3 polaska za redom ne odradi ima dozvolu grada? Za njih je normalno da ne postuju red voznje i da voze svaki drugi polazak, ali ovo je vec previse. Svaki dan se ceka po pola sata, a poslednjih dana po sat vremena. Ukoliko ne mogu da postuju red voznje, neka objave nov red voznje koji ce postovati! Sramota da vozac cuti ko mula kad ga pitate za pravi red voznje, i samo promrmlja: NEMA REDA VOZNJE! 04.08.2017.!

      Blok 44 objavljeno
       Novi Beograd (anonymous)

       Svaki dan su sve gori i gori! Poslednjih dana ne voze ni po 3,4 polaska za redom! Vozaci ne reaguju na prituzbe! Odgovaraju da nema reda voznje! Da ne znaju kad voze!? Svaka cast onom ko vam je dao dozvolu za liniju E6!

       Novi Beograd objavljeno
        @vuk (anonymous)

        Apsolutno je nedopustivo ovo sto se intezivno desava na liniji E6, narocito u poslednjih par meseci. Red voznje se ne postuje, i jutros je takva situacija sa polaskom u 7 i 10, preskacu se polasci, na pitanje gde moze da se dobije tacna informacija o njihovim polascima, vozac odgovara: Paaa nigde ! Sramota za Beograd sto je dozvoljeno da takva jedna firma vrsi usluge prevoza na nasim ulicama. Apelujem, zaista apelujem da se neko pozabavi ovim pitanjem jer je ovo prevrsilo svaku meru.

        @vuk objavljeno
         Anonymous

         U redu voznje pise… Zeleni venac, Terazijski tunel, Decanska, Brace Jugovic, Bul. despota Stefana… posto vozaci linije e6 gotovo nikada ne prolaze terazijskim tunelom preko Decanske i Brace Jugovica, ja sam sacekao (pre 15ak min.) na uglu Brace Jugovica i bul. despota Stefana ne bi li nekako “uhvatio” e6 liniju u smeru ka mirijevu… posle minut-dva naislo je jedno vozilo, mahnuo sam mu da stane (pogledi su nam se sreli), ali je on nonsalanto okrenuo glavu i nastavio dalje…  o cemu se radi???!!! Inace gotovo svaki dan koristim liniju e6 u smeru ka novom beogradu.

         Anonymous objavljeno
          ×

          Prijava