Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Neprihvatljivo ponašanje vozača na terminusu “Karaburma 2” – Bacanje smeća iz vozila

0

Vaš vozač 25ice, je izuzetno nekulturna osoba. Čoveka primetih tako sto je bacao papiriće na okretnici kroz prozor autobusa na početnoj stanici Karaburme. Ušla sam na prva vrata i priupitala čoveka zašto baca kroz prozor djubre (papire). On se izbečio na mene i pitao ko sam ja šta mene briga šta on radi, ko sam ja da bi on meni odgovorio i šta sam ja da to i pitam. Na šta sam rekla da sam gradjanin koji primecuje njegovu nekulturu. Gospodin je, ako je uopšte gospodin, rekao da mogu iz svoje firme da mu donesem jos papira (valjda aludirajuci na to da bi ih sve pobacao kroz prozor), takodje rekao je da to nije polivinil, i zaboga razgradice se, i šta mene briga više što on baca kroz prozor i ako je kanta na stajalištu.

Opštepoznato je da ako nemas kantu u okolini sačekas prvu i djubre čuvas kod sebe u kolima, torbi, dzepu itd, pa izbacis, logično. Na kraju je izrekao, da bi voleo da se sretenemo negde drugde, na šta sam ja rekla “Nikad.” Ne vidim šta je to moglo da znači osim npr. da se fizički obračunamo kada ne bude na radnom mestu. Zgrožena sam kakav primer se daje deci koja su takođe svuda oko nas.

U pitanju je smer od Karaburme 2 ka Kumodražu 2. Datum 16.3.2018. vreme polaska autobusa 11:13h (to je neko improvizovano vreme, nit je realno kako piše na vašem sajtu 11:04h, nit je 11:18h).

Garažni broj: П414129

busevi.com objavljeno
    ×

    Prijava