Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Neredovni polasci na liniji 18 u periodu između 8h i 8:20h ujutru

0

Hteo bih da prijavim neredovne polaske na liniji 18 u smeru Medakovic – Zemun u periodu izmedju 8 i 8:20 casova ujutru. Neki autobusi se cak i iskljuce i odlaze na autoput, ovo stvara ogromne guzve u samom autobusu. Molim vas da se postuje red voznje.

mrdjibrilo objavljeno

  6 answers

  fica (anonymous)

  Ljudi, moramo da razumemo da do većeg intervala sleđenja od onog koji je predviđen redom vožnje, konkretno na liniji 18 dolazi zbog gužvi. Ja mislim da red vožnje nije dovoljno adekvatno kreiran prema situaciji u saobraćaju u određenim dobima dana. Čak i da svi autobusi koji su predviđeni izađu iz garaže, i da se nijedan ne pokvari, linije 17 i 18 u špicu ne saobraćaju na 4-6 minuta kao što je to predviđeno. Tako je uvek i tako će i biti.

  fica objavljeno
   Marija (anonymous)

   Poenta priče je da linija 18 ima više neostvarenih polazaka, nego ostvarenih. Svakog dana idem ovom linijom, bar u dva smera i dok čekam autobus, u kom god periodu dana to bilo, neki polazak ne bude ostvaren. Ako nema dovoljan broj vozača, onda smanjite red vožnje, bar ćemo znati kada možemo računati da ćemo stići na posao.

   Evo upravo stojim na stanici dok pišem ovo, 22.05.2018. nije ostvaren polazak u 16:47, 16:55, 17:03 i još uvek čekam.

   Zaista treba da vas bude sramota.

   Marija objavljeno
    Stefan (anonymous)

    Hteo bih da se nadovezem, upravo mi se desava kada zurim na posao, da autobus koji ide iz pravca medaka ka zemunu, po subotnjem redu voznje, 13:46 i 13:55 nisu ni krenuli. Nemojte se cuditi posle kada ljudi ne placaju kartu. Ovo je skoro svakoga dana tako.

    Stefan objavljeno
     Mila (anonymous)

     Jutros sam više od pola sata čekala br.18 ka Zemunu. A da ne spominjem da se šalju najveći krsevi bez grejanja. Isto tako i sad u povratku u 15:50. Izgleda da u Zemun ne smeju da se ubace novi autobusi ili makar sa grejanjem. Vazno je da bus plus kontrola radi svoj posao pa vas i još pitaju što ste ušli ako vam se ne sviđa autobus. Stvarno sramota.

     Mila objavljeno
      Anonymous

      Nepostovanje reda voznje na liniji 18 sa pocetne stanice Medakovic 3. Jutros (21.06.2017) od 8.00 do 8.14 nije realizovan ni jedan polazak. ILI IZMENITE RED VOZNJE ILI GA POSTUJTE, vec nedeljama se ne postuje red voznje i nema smisla da vozila kada je spic idu u garazu!

      Anonymous objavljeno
       Anonymous

       Htela bih da se nadovežem na komentar u vezi linije 18. Takođe, u periodu od 5:30 do 6:30 sati ujutru izostaju pojedini polasci pa se u narednom autobusu stvori užasna gužva i kašnjenje na krajnjim stanicama u smeru od Medakovića ka Zemunu.

       Anonymous objavljeno
        ×

        Prijava