Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Neregularnosti na liniji 83 – Učestala nerealizacija planiranih polazaka u periodu od 8h do 9h

0

Postovani,

Zelela bih da skrenem paznju da vozaci na liniji 83 pocetna stanica crveni krst ne postuju vreme polaska sa pocetne stanice. Desava se da se dva polaska preskoce i po dva autobusa ceka prazno na stanici. Tek po dolasku treceg autobusa jedan od tri prima putnike. U ponedeljak 24.7.2017. dva polaska su otkazana. Od 8.25 h do 8.55 h nije bilo nijednog polaska. Autobus sa registracijom 598-KJ je krenuo tek u 8.55h. Cele predhodne radne nedelje desavale su se slicne situacije. Linija 83 nikad gore nije saobracala. Uzimajuci u obzir da su raspusti i odmori u toku shvatam da su polasci redji. Ali nedopustivo je da u roku od sat vremena imate dva polaska sa crvenog krsta ka NBgd-u. Napominjem da se situacija ponavlja vec neko vreme i da je nemoguce stici u planirano vreme. Molim da ispititate slucaj.

Hvala unapred.

busevi.com objavljeno

  5 answers

  Anonymous

  Potpuna ista situacija i na terminusu u Bačkoj. S tim da nije samo u tom perijodu vec tokom celog dana.

  Anonymous objavljeno
   brainiac 148 poena

   Uz potpuno razumevanje problema (na 27e koju koristim je mnogo gore), moram da kritikujem kritiku. Linija 83 se može celom svojom dužinom zameniti drugim linijama ako busa trenutno nema: Trole do Slavije, tramvaji do Novog Beograda ili 78, i tako dalje. Kad god idem sličnim putanjama, UVEK uđem u šta mi prvo dođe, taman posla da čekam jednu određenu liniju s kojom bih se prevezao sa minimumom presedanja. Dakle, zašto čekaš 83 27 minuta umesto da presedneš nekoliko puta i tako stigneš znatno brže?

   brainiac objavljeno
    Kaja (anonymous)

    Svake nedelje putujem ovim autobusom sa početne stanice, Crveni krst, i mogu da potvrdim da saobraća bukvalno svaki treći polazak, ako imate sreće, samo drugi. Ili neka izmene onaj red vožnje koji stoji na stanici, ovo je nečuveno. Ova linija nikad gore nije saobraćala. Rekord jednog čekanja je bio 27 minuta, radnim danom.

    Kaja objavljeno
     Maja (anonymous)

     Već mesecima u ranijim jutarnjim časovima busa uopšte nema na okretnici u Bačkoj u vreme polaska, i kada se pojavi redovno čeka sledeći termin polaska, totalno nepouzdana linija, a niko ne reaguje! U to vreme nema gužve u saobraćaju, a dispečera na okretnici baš briga i tako u krug pokrivaju jedni druge, dok narod cupka i plače po ulici jer kasni na posao!

     Maja objavljeno
      Boki (anonymous)

      Slažem se apsolutno sa tvrdnjama gdje Marije i potvrdjujem njene navode i to se ne desava samo prethodnih nekoliko dana nego lično sam svedok u prethodnih pola godine i više. I sam sam zakasnio par puta negde upravo zbog izostavljanja linija po dve zaredom a u međuvremenu 83 koji je otišao na okretnicu uredno s putnicima , isto tako uredno ode i sa okretnice sa natpisom “u kvaru” što je toliko providno i bezobrazno. O klima uređajima tek ne treba govoriti ali zato su kontrolori Busplusa itekako revnosti u vršenju svojih zadataka… toliko o 83.

      Boki objavljeno
       ×

       Prijava