Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Nisu navedene sve prijave za liniju 202 (05.2018) ?

0

Postovani,

Vidim da je izasla tabela sa spiskom nerealizovanih polazaka u mesecu maju. Nazalost, mogu da primetim da je jedva trecina svih polazaka koje sam prijavila prikazana u tabeli (pricam o liniji 202). Ovo me vodi ka tome da ili ja nesto radim pogresno (potencijalno ne mozete da vidite prijave koje dodju sa nekog od mojih uredjaja) ili da postoje linije koje su prioritet, te neko ne obraca paznju na trud koji ulazem da prikazem kolike su sanse da linija 202 prodje svojom trasom u vreme u koje treba.

busevi.com objavljeno

  3 answers

  busevi.com 689 poena

  Poštovani Žarko,

  Duple prijave odnose se na isti uređaj / pristupne podatke za identičnu prijavu. Ono što se može videti u bazi podataka za mesec JUN 2018., linija broj 202 (prijave nerealizovanih polazaka, ne konačna lista), su učestale duple prijave, prijave sa netačnim datumom (prijave se odnose samo na tekući mesec). Trenutno za JUN 2018. evidentirano je 9 ispravnih prijava za predmetnu liniju. Takođe, kako prijave ne bi bile okarakterisane kao SPAM, ukoliko se navedu dve prijave sa netačnim podacima, svaka naredna prijava neće biti prihvaćena od strane istog korisnika (pristupnih podataka) u određenom vremenskom intervalu. Ponavljanjem iste greške interval se povećava. Dodaćemo uskoro upozorenje, kako bi se imao uvid u grešku prilikom unosa podataka i da prijava neće biti prihvaćena. Svakako molimo Vas da ukoliko primetite bilo kakva odstupanja za naredni mesec to navedete ovde kako bi smo dodatno proverili gde je greška.

  busevi.com objavljeno
   Žarko (anonymous)

   Poštovani,

   Budući da i sam svakodnevno koristim liniju 202 i prijavljujem učestale nerealizovane polaske, imam pitanje koje se tiče Vašeg odgovora na pitanje sugrađanke CH: kada kažete da je razlog nedostatka prijava u tabeli dupliranje istih, da li mislite na dve identične prijave pristigle sa istog uređaja ili na to da su dve osobe prijavile isti nerealizovan polazak? Vidim da polasci na dan 30.05.2018. u 10:05 i 15:45 imaju po dve prijave u tabeli, pa nisam siguran na šta mislite.

   Dalje, da se vratim na prijave upućene sa moje strane: u toku maja meseca sam prijavio makar deset nerealizovanih polazaka – svaki put sam uneo tačan naziv terminusa i svaki put sam dobio potvrdu o tome da je prijava uspešno podneta. Kada se postojeća tabela, moje prijave, prijave i poruka korisnice CH, kao i Vaš odgovor, saberu, dolazimo do toga da se nešto ne uklapa i da prijave nedostaju. Da li znate šta bi moglo da bude u pitanju?

   P.S. Uzeh na sebe da zabeležim svaku prijavu koju sam podneo u junu, da bismo na kraju meseca mogli da ustanovimo da li će biti odstupanja i kolikog.

   Žarko objavljeno
    busevi.com 689 poena

    Poštovana,

    Za mesec Maj 2018. evidentirano je ukupno 19 prijava za nerealizovane polaske za autobusku liniju broj “202”. Od navedenog broja (19 prijava) automatski je obrisano 8, a razlog brisanja je dupliranje prijava, odnosno dve prijave za isti polazak i jedna prijava ima pogrešan naziv početnog terminusa “Omladinski stadion 8 35 i 9 05”, što takođe prijavu automatski briše sa konačne liste.

    busevi.com objavljeno
     ×

     Prijava