Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Nove linije preko mosta na Adi ?

0
Jelena (anonymous)

Postovani, predlazem da se uvede nova linija ili expres linija koja bi povezivala Banovo Brdo, Cukaricu i ostala naselja sa Novim Beogradom, odnosno Bezanijskom Kosom i Ledinama i dalje ka Surcinu.

Trasa bi mogla da ide duz mosta do Tosinog Bunara i dalje Vojvodjanskom ulicom, zatim Surcin i dalje. Na ovaj nacin bi se izbegla cela guzva u Jurija Gagarina i semafori, a linija 601 koja je jedna od najprometnijih i uvek je guzva u autobusima, i pored uvodjenja jednog dugog vozila, uvodjenjem ove nove linije bila bi znatno rasterecena. Jedina dva direktna autobusa koja povezuju Surcin, Boljevce, Jakovo i ostala sela sa centrom su linija 601 i 610.

Pri tome linija 610 ne ide direktno ka centru i kruzi a linija 71 obuhvata samo jednu stanicu na Ledinama. Trebalo bi vise direktnih linija ka naseljima iz Surcina, Ledina, jer sve linije sto idu su skracene ili pocinju neposredno sa Ledina, ili zavrsavaju na Ledinama.

Linija 89 je preopterecena, ne ide cesto a vodi ka Adi sto je dodatno opterecuje u letnjem periodu. Linija 85 je pun pogodak i ne treba je menjati. Hvala puno.

Jelena objavljeno
  busevi.com 665 poena

  Trenutno nije planirano uspostavljanje novih autobuskih linija preko mosta na Adi. Ono što se očekuje su izmene ili uspostavljanje novih tramvajskih linija preko mosta na Adi, a ove izmene mogu se očekivati tokom 2019. godine.

  Predlozi izmena na tramvajskim linijama koji su trenutno u opticaju:

  • Linija 1 – Rakovica – Most na Adi – Ušće – Dorćol
  • Linije 8 – Banovo brdo – Most na Adi – Ušće – Dorćol
  • Linije 9 – Blok 45 – Most na Adi – Sajam – Slavija – Banjica
  • Linije 11 – Blok 45 – Most na Adi – Sajam – Dorćol
  • Linija 13 – Blok 45 – Most na Adi – Banovo brdo
  • Kružna linija: Ušće – Most na Adi – Sajam – Glavna železnička stanica – Ušće
  busevi.com objavljeno
  ×

  Prijava