Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Novi redovi vožnje na linijama broj: 464, 4403, 4404D, 4406B, 4414A, 4433, 4435, 44141, 44331 od 19.02.2018.

8 answers

Anonymous

Ako želite opštini Sopot da se obratite povodom korekcije pikazaka ka Maloj Ivanči i uopšte ka drugoj MZ na teritoriji ove opštine, evo vam mejl na koji treba da šaljete dopise,  što više primedbi to su veće šanse da nešto ostvarite.

[email protected]

Anonymous objavljeno
  Рипањац 405 (anonymous)

  @ Kiza No Sleep

  Хвала на исправци, додуше нисам залазио тамо па не знам колика је територија, али мислим да је Рипањ ипак територијално већи. Пошто нема података за површину насеља појединачно, исправи ме ако и ту грешим.

  Рипањац 405 objavljeno
   Kiza No Sleep 195 poena

   Glupo je što ne promene 404 do Male Ivanče, značilo bi ljudima. Sve kontra rade ovi iz direkcije, nije ni čudo kada se nikad i ne voze, jako “nestručni” ljudi koji ne doprinose boljitku nego večito pogoršavaju.

   Samo ću te ispraviti za Kaluđericu, ona ima po zvanicnoj statistici pre 7 godina oko 30.000 stanovnika ali to je ni približno tačno realnom stanju. Ima ih mnogo više ali ajde.

   Cinjenica je da su se naselja povećala kao i broj ljudi… a da bi se rešila goruća pitanja na koja nadležni žmure mora da se blokira put jer samo to može da pomogne. Evo građani Zaklopače su tako izdejstvovali da im se napokon put završi, građani Ritopeka pre neki dan blokirali Smederevski put zbog nezavršenog vodovoda. Ucite od njih, organizujte se i izvodite, danas vam niko neće dati ništa za džabe ma koliko to bilo neophodno.

   Kiza No Sleep objavljeno
    Anonymous

    Da li neko iz Male Ivanče može da organizuje što pre da se u narednim danima opštini dostavi zahtev gradjana za uvodjenje dodatog polaska na liniji 4414A iz Beograda oko 18:30, takodje da se polazak u 20:00 sa linije 4414A iz Beograda zadrži da saobraća i vikendom.  Stvarno je ovo neophodno jer od 17:15 pa do 19:30 ne postoji polazak ka Maloj Ivanči  a vikendom čak 4 sata nemamo polazak, pa ko ne stigne za polazak u 17:15 on mora da ceka do 21h.

    Sada je šansa da im tražimo da bar to uvedu, iz Direkcije su rekli na TV da kada se traži preko opštine da ti zahtevi bukvalno za dan mogu biti realizovani. Ne cekajmo da prodje ovo ovakvo dodavanje polazaka koje većini putnika iz Male Ivanče ne znači skoro ništa.

    Anonymous objavljeno
     Рипањац 405 (anonymous)

     Pogledajte Ripanj, 6 GSP linija dobili, a nama ovde ne može jedna linija normalna?!

     Ево, ја који живим у Рипњу одговорно тврдим да је 404 у оваквом облику потпуно нерентабилна, НИКОМЕ НЕ КОРИСТИ, и стварно боље да су је продужили код вас за Иванчу, верујем да би увек била солидно попуњена.

     Предлог за измену 404 ипак остаје до Пиносаве, дакле неће се мењати, то је коначна одлука засад.

     Ни код нас у Рипњу, иако имамо много више полазака, се нешто не гледа интерес већине, чисто да вас то не завара. Линија 405 је катастрофална, шаљу соло аутобусе на линију за зглоба (или макар већи број солаша ако баш не може зглоб), фале шипке, криве се седишта, често се кваре возила, а на гужвама би нам позавидели и у Индији – једном сам гледао како отпадају врата! То такве свађе умеју да настану међу путницима да је то невероватно, једном је дошло и до туче путника на Бањици пре око две године… а нико не схвата да је Рипањ величине две трећине Калуђерице (у смислу броја становника, а територијално је знатно већи од Калуђерице), ако је судити по задњем званичном попису. Па неки градови имају 11000 становника (верујем да је порастао број до једно ~ 13 – 14000), а не једна варошица…

     Дакле, сви имамо проблеме, само се они различито манифестују. Неко има премало полазака, а неко превелике гужве итд. Ником угодити, или се некоме угоди, а другоме одузме…

     Рипањац 405 objavljeno
      Jedan od mnogih ponizenih prigradjana (anonymous)

      Ovo što su uradili za Malu Ivanču samo je “zamazivanje” očiju.

      Što kaže čovek polazak linije 4414A u 13:15 iz Sopota, pa dok dodje u Ivanču pa za Beograd, i kome to da odgovara, a povratak tog polaska u 20h, to ima samo u Azerbejdžanu, ovo je uradjeno samo da bi mogli da ga ukinu posle mesec dana. 

      Umesto da polazak linje 4414A u 20:00h iz Bg bude i vikendom i radnim danom, jer mi iz Bg vikendom nemamo iz Bg polazak od 17h do 21h, oni dali da taj polazak u 20h saobraca samo radnim danom. Pa ovo kao da je neko namerno radio da nam se naruga!

      Iz Beograda za Malu Ivanču ne postoji polazak od 10:30h pa sve do 14:15h, a vikendom do 15:15h, umesto da se dodaju polasci na liniji 470 ili 460, oni smisljaju jos neke silne dodatne linije koje idu u Sopot, umesto da za to postoje lokalne linije, jer Sopotu svakako ne treba dodatni polazak za Beograd preko Ivanče, tako da je besmisleno uvoditi liniju iz Sopota preko Ivanče za Bg.  

      Da su hteli zaista da pomognu, onda bi se dodali polasci na 464 i da svraca u Malu Ivanču, a ne uvoditi deset linija sa po tri polaska. 

      Mi iz Male Ivanče smo pisali dve peticije za poboljšanje prevoza na linijama 460 i 470, a sta smo dobili?

      Žika nam dao dva lokalna polaska jedan u 11:00h iz Ivanče za Sopot, a drugi odma u 11:30h isto za Sopot, pa zar je potrebno za pola sata dva polaska lokalna, a onda satima ništa.

      Ovo je porazavajuce sta nam rade!

      Pogledajte Ripanj, 6 GSP linija dobili, a nama ovde ne može jedna linija normalna?!

      Zar nije normalnije uvesti dve adekvatne linije za Malu Ivanču kojima ce polasci ići na svakih sat vremena tokom celog dana, a ne ovako 10 linija i opet ima perioda po 3h kada nemamo polazak da se vratimo kući.

      Ivančani shvatimo jedno, dok nam ne uvedu GSP liniju nema boljeg prevoza, to moramo da shvatimo, od Laste vajde nema, to i blasav vidi, pogledajte red vožnje samo za gsp 404 koji je lokalna linija a ima više polazaka nego naša koja je glavna linija. 

      Po 1000 put ću ponoviti da moramo da se organizujemo i trazimo jednu normalnu GSP liniju i onda evo opštini sve ove silne linije Laste koje su smejurija! Dajte nam samo jednu jedinu normalnu GSP liniju a Vama evo sve ove ostale lastine pa ih dajte kome hoćete.  

      Jedan od mnogih ponizenih prigradjana objavljeno
       Jedan od mnogih (anonymous)

       Uvedeni polasci koji većini putnika iz Male Ivanče ne odgovaraiju.

       Novi polazak za Beograd je u 13:15 iz Sopota, a u 20:00 iz Beograda.

       Kome može da odgovara polazak u 13:15? Penzionerima i eventualno osobama koje rade od 15:00 negde u blizini usputnih stajališta. Ukoliko su već hteli da olakšaju život ljudima ovog mesta onda je trebalo jutarnji polazak u 5:30 (464) ili pomeriti da saobraća 15 mihuta kasnije kako bi i osobe iz ovog mesta mogle da stignu za isti ili izmeniti trasu i uvesti svraćanje u Malu Ivanču.

       Apelujem na sve ljude ako mogu da pomognu da se ovo izmeni.

       Hvala.

       Jedan od mnogih objavljeno
        Anonymous

        Hvala vam za polaske za prigradski 4414A i za lokal 44141, stvarno znače, još da dodaju neki polazak na 460 i bilo bi idealno.

        Anonymous objavljeno
         ×

         Prijava