Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Od 01.02.2018. izmešta se početno stajalište “Trg Slavija” za liniju A1 na novu lokaciju “Trg Slavija /Kralja Milutina/”

0

Početno stajalište za liniju A1 izmešta se sa trenutne lokacije “Trg Slavija” (zona kružnog toka Slavija, kod hotela “Slavija”) na novu lokaciju u ulici kralja Milutina, počev od 01.02.2018.

Nakon rekonstrukcije Trga Slavija i definisanja novog režima saobraćaja, pored proširenja kapaciteta, raspodele saobraćajnih tokova, usmeravanja pešačkih tokova van zone kružnog toka, izvršeno je i izmeštanje postojećih autobuskih stajališta iz kružnog toka na novu poziciju u prilaznim saobraćajnicama. Navedenim je prestalo da postoji i stajalište linije A1 koje je u prethodnom režimu funkcionisalo na poziciji ispred hotela „Slavija“.

Nova lokacija polaznog stajališta linije A1 u zoni Trg Slavija biće u Ulici kralja Milutina, posle taksi stajališta. Navedena lokacija stajališta je opredeljena usled dovoljnog prostora za zaustavljanje vozila i čekanje na vreme polaska, blizinu postojećih trolejbuskih i tramvajskih stajališta linija javnog gradskog prevoza, pri čemu se do početka marta meseca očekuje i otvaranje novog Hotela Hilton u Ul. kralja Milana.

Lokacija stajališta (Trg Slavija /Kralja Milutina/)

busevi.com objavljeno

  4 answers

  sole 467 poena

  @ Slađana

  Stajalište se nalazi u ulici Kralja Milutina , na delu koji je izkaldrmisan , između Nemanjine i Kralja Milana , imeđu zgrade Narodne banke i novoizgrađenog platoa.

  sole objavljeno
   Sladjana (anonymous)

   Postovanje. Molim Vas, mozete li biti precizniji kada je stajaliste autobuda A1 u pitanju? Da li je odmah iza novoizgradjenog platoa na Slaviji i da li postoji prava stanica? Da li odatle autobus skrece u Nemanjinu ulicu? Hvala najlepse.

   Sladjana objavljeno
    busevi.com 694 poena

    @ Vesna

    Ostali elementi rada linije “A1” se ne menjaju, linija nastavlja da koristi stajalište “Glavna železnička stanica” u oba smera. Takođe, trenutno nije planirana ni izmena u redu vožnje date linije.

    busevi.com objavljeno
     Vesna (anonymous)

     Da li linija A1 jos uvek staje kod zeljeznicke stanice u Savskoj ul i prolazi na 29 min.

     Vesna objavljeno
      ×

      Prijava