Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Od 01.03.2018. linija 36 saobraća u oba kruga

0
sole 467 poena

Od 1. marta 2018. linija 36 saobraća u oba kruga , sa po jednim vozilom , sa skraćenim radnim vremenom (do 20h) i na 40 minuta. Ovo važi za sve dane u nedelji.

Do sada su vozila sa linije 36 od Železničke stanice Beograd centar saobraćala samo u smeru preko Autokomande, Slavije i Glavne železničke stanice do Železničke stanice Beograd centar.

Od 01.03.2018. godine na liniji 36 će biti uspostavljen i suprotan smer, sledećom trasom:

ŽELEZNIČKA STANICA “BEOGRAD CENTAR” – Novoizgrađena saobraćajnica pored Železničke stanice “Beograd centar” – Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića – Bulevar vojvode Putnika – Mostarska petlja – Savska – Glavna železnička stanica – Nemanjina – Trg Slavija – Bulevar oslobođenja – Trg oslobođenja – dr Milutina Ivkovoća – Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića – Dragana Mancea – Gučevska – Dragana Mancea – Novoizgrađena saobraćajnica pored Železničke stanice “Beograd centar” – ŽELEZNIČKA STANICA “BEOGRAD CENTAR”.

Linija će u oba smera imati interval nailaska od 40 minuta, pri čemu su polasci sa terminusa ŽS „Beograd (centar)“ usklađeni i predviđeni na 20 minuta, čime se povećava kvalitet opsluge korisnika sa ove lokacije.

Sekretarijat za javni prevoz planira da sa daljim preuzimanjem železničkog kapaciteta sa Glavne železničke stanice, vršiti promene i korekcije na linijama javnog prevoza u zoni Železničke stanice Beograd centar, pri čemu je prvi naredni korak produženje rada linije 36 nakon 20 časova.

izvor: bgprevoz.rs

Link: Novi redovi vožnje na linijama broj: 36, 603, 605 od 01.03.2018.

sole objavljeno

  5 answers

  Galenika 84 (anonymous)

  Slažem se sa tim oko oznaka linije za unutrašnji i spoljašnji krug. To je dobra ideja.

  Galenika 84 objavljeno
   D (anonymous)

   Bolje je da napisete ovako.

   • 36A Beograd centar/Zeleznicka stanica/-Trg Slavija-Beograd centar/Zeleznicka stanica/(za spoljasni krug)
   • 36B Beograd centar/Zeleznicka stanica/-Trg Slavija-Beograd centar/Zeleznicka stanica/(za unutrasnji krug)

   Svim gradjanima ce biti lakse.

   D objavljeno
    Mirka (anonymous)

    Da li je ovo realno? Na 40 minuta? Ili 20 pa gledaj smer. Šta mislite kako će se snaći ljudi iz unutrašnjosti u Prokopu gde sa spoljne strane nema obeleženo da tu uopšte postoji železnička stanica, gde se izlazi iz stanice, u koju ulicu se izlazi, na koji prevoz i još da gledaju u kom smeru ide autobus, spoljni ili unutrašnji krug.

    Mirka objavljeno
     sole 467 poena

     Linija tehnički i dalje ide na 20 minuta , obzirom da je razmak 20 minuta između jednog i drugog smera. Jedino što sad moraš da vodiš računa u kom smeru ide linija.

     sole objavljeno
      Anonymous

      Kako, bre, na 40 min? To je kao da ga i nema.

      Lepo je sto ste uveli i drugi smer, obradovali smo se, ali ovo je mnogo retko i neuhvatljivo. Nista niste postigli ako ide na 40 min!

      Anonymous objavljeno
       ×

       Prijava