Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Od 01.03.2018. uspostavlja se nova linija broj 501 (Petlovo brdo – Staro Kijevo)

0

Počev od četvrtka 01.03.2018. godine biće uspostavljena nova linija broj 501 (Petlovo brdo – Staro Kijevo).

Potreba stanovnika starog Kijeva u zoni ulica Letićeva i Proleterska za javnim prevozom i vezom sa opštinom Rakovica, školskim i zdravstvenim ustanovama na Petlovom brdu, omogućena je na predlog GO Rakovica uspostavljanjem nove linije broj 501.

Trasa linije biće: PETLOVO BRDO – Milorada Draškovića – Georgija Ostrogorskog – Oplenačka – 17. oktobra – Kneževačka – Slavka Rodića – Marička – Pilota Mihaila Petrovića – Vijadukt – Miška Kranjca – Patrijarha Dimitrija – Oslobodilaca Rakovice – Oslobođenja – Letićeva – Proleterska – STARO KIJEVO.

Linija će pored postojećih koristiti i nova stajališta: „Letićeva“, „Proleterska (ulaz)“, „Železnički most“, „Fudbalsko igralište“, uz dolazno-polazno stajalište „Staro Kijevo“. Planom za tekuću godinu je pored adaptacije Proleterske ulice predviđeno i uređenje stajališta JLPP-a u starom Kijevu.

Na liniji će raditi jedno vozilo tipa minibus u intervalu od 60 minuta.

Red vožnje (501)

busevi.com objavljeno

  15 answers

  Pevac 58 poena

  I samim tim nije bilo potrebno produžavanje 94 do Resnika i nisu zato uvedene ove linije nego zbog novog doma zdravlja.

  Uvedeni su kasniji polasci na 502 odavno je postavljen novi red vožjne na Vidikovcu.

  Pevac objavljeno
   Luka (anonymous)

   Vidim da se pominje druga linija BG VOZA. Mogu li preciznije da se dobiju informacije koja 2 terminusa bi mogla da spaja?

   Luka objavljeno
    sole 465 poena

    @ Anonymous

    Nešto baš i nisam primetio da linije kače železničke stanice.

    sole objavljeno
     Anonymous

     Линије су уведене као припрема за другу линију БГ ВОЗ-а која се уводи ускоро.

     Anonymous objavljeno
      Pevac 58 poena

      Da živim dole ne bih se bunio za prevoz. Meni nije problem da pešačim uzbrdo 5min do Premijera ili da čekam autobus 20-30 min po bilo kakvim vremenskim uslovima. Redovno pešačim jedno 10 min do Vidikovca tako da ne vidim u čemu je problem presedati.

      Pevac objavljeno
       BusPutnik 37 poena

       @Pevac Do skoro svih delova grada!?!?!? Ne smem da napišem šta mislim o ovome jer mi administratori ne bi objavili poruku. I ako si toliko hrabar, hajde da se menjamo, 56 i 59 za 42, 501 i 502 pa da uživaš u blagodetima veze sa svim delovima grada. Već mogu reći da je ovo bezobrazluk, a adminitratorima se izvinjavam i sve zajedno pozivam da na licu mesta otkrijemo koje su veze ove dve linije donele a da ih 42 već nije imala. Ono na šta ja insistiram je direktna veza do najbliže pijace, banke (centra Vidikovca) itd i za to u glavnom gradu u 21. veku nema opravdanja.

       Nove lokalne linije uglavnom služe kao čistači kada 42 zakaže, ni zašta drugo.

       BusPutnik objavljeno
        Pevac 58 poena

        Nije Stari Kneževac nego Staro Kijevo.

        89 nikada nećete dobiti zato što moraju da se dodaju vozila da bi interval ostao isti. Sada imate 501 i 502 sa kojima presedate do skoro svih delova grada. Zar je toliki problem presedati?

        Pevac objavljeno
         Ljiljana (anonymous)

         Nisu Kneževčani problem. Možda bi oni rado menjali linije 502 i 501 za liniju 89 kroz Maričku. U svakom slučaju, mnogo je bolje. Nadamo se da će linija 501 pomoći stanovnicima Starog Kneževca i da će se realizovati kasniji polasci.

         Ljiljana objavljeno
          ×

          Prijava