Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Od 15.03.2018. linija broj 407L usmerava se da saobraća ulicom Stara Lipovica u smeru prema Trebežu

0

Počev od četvrtka 15.03.2018. godine postojeća linija 407L (Bela Reka · Stara Lipovica · Trebež /Okretnica/) u smeru prema Trebežu svraćaće i u ulicu Stara Lipovica.

Nakon završetka probnog rada i analize parametara rada linije 407L koja je uspostavljena u februaru 2018. godine, razmene informacija sa GO Barajevo i GO Voždovac, kao i dospelih zahteva korisnika, Sekretarijat za javni prevoz je doneo odluku da postojeća linija 407L u jednom smeru svraća u ulicu Stara Lipovica.

Na navedeni način linija će biti produžena za oko 8 km sve do okretnice Stara Lipovica i nazad.

Na liniji će i dalje raditi vozilo tipa minibus.

Red vožnje (407L)

busevi.com objavljeno
  Anonymous

  Pitanje za nadležne u Sekretarijatu za Javni Prevoz Beograd?!

  Jesu li Glumcevo Brdo, Trebez, Nenadovac, Karaula, Barajevo u Gradskoj Opštini Vozdovac pa zbog toga imaju prava na GSP linije sa intarvalima polazaka?

  Pitam s pravom ovo jer sam ja i moji sugradjani dobijali od Sekretarijata nekoliko tekstova u kojima tvrde da GSP linija sa intervalima polazaka moze saobracati jedino na teritpriji Gradske opštine, a da van te druge zone linije ne mogu imati interval polazaka i zato ih lasta odrzava, vec te linije imaju pravo samo na odredjeni broj polazaka.

  Iz odgovora koje sam dobijao od Sekretarijata definitivno je vec resena podela Beograda na 1 i 2 klasu, i vracanje na prigradske opštine, cekali su da prodju izbori, i sada lepo šut karta, šta će njima seljaci tamo neki iz prigrada, ljudi hoće da im niko ne smeta u imidzu gospode beogradske.

  Pa s pravom se pitamo i ocekujemo odgovor ako Barajevo i naselja u prigradskoj opstini Barajevo mogu da imaju pravo na GSP linije i interval GSP, zasto onda druga naselja ne mogu?

  Uzmimo lepo strucne ljude da procene udlajenost Glumcevog Brda, Nenadovac, Karaule, Trebeza, i da provere udaljenost od grada Male Ivanče, pa da vidimo nije li to ista udaljenost cak mozda i manja u korist Male Ivanče.

  Anonymous objavljeno
   ×

   Prijava