Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Od 15.03.2019. menja se relacija autobuske linije broj 43 – nova relacija linije: “Trg Republike – Kotež”

0

🕒 ℹ️

Od 15.03.2019. menja se trasa autobuske linije broj 43. Linija će umesto na relaciji “Novi Beograd /Ušće/ – Kotež” saobraćati na relaciji “Trg Republike – Kotež”. Takođe, na snagu stupa i izmenjeni red vožnje.

Red vožnje (43)


Do ove promene došlo je nakon višemesečne borbe udruženja građana Kotež da se reše problemi sugrađana sa lošim i neredovnim prevozom na ovoj liniji.

Kako stoji u objavi UG Kotež, vraćanje linije 43 na Trg Republike je privremeno rešenje jer je to jedini način da se u ovom trenutku obezbedi redovnost polazaka i poštovanje reda vožnje.

Konačna odluka o tome gde će se “okretati” linija 43 biće doneta kada GSP bude nabavio nove autobuse kojima će ova linija biti “pojačana”. Ova odluka očekuje se u toku godine.

izvor: lobi-info.rs

busevi.com objavljeno

  3 answers

  Galenika84 36 poena

  @ brainiac

  Ne verujem da će se te dve linije vraćati na Trg, a i ne treba ni da se vraćaju. Mirijevo i Lešće su sad povezani sa Novi Beogradom i Ušćem.

  Galenika84 objavljeno
   ZaBoljiPrevoz1 14 poena

   @brainiac

   Ne bih ti znao reći. Ali 27E mora da se skrati, ovako je nepouzdana i uzima mnogo vozila. Ako bi se skratila do Trga i da ostane ovaj interval, potrebno je 12 autobusa. Da ostane ovaj broj autobusa, išla bi na 4 min. Preko Brankovog mosta ide dosta linija, ne treba preterivati.

   ZaBoljiPrevoz1 objavljeno
    brainiac 148 poena

    Ima li nade da će i 35 i 27E da se vrate ne Trg?

    brainiac objavljeno
     ×

     Prijava