Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Od 19.11.2017. autobuska linija broj 94 saobraća na novoj relaciji “Novi Beograd /Blok 45/ – Resnik /Edvarda Griga/”

0

Na zahtev predstavnika GO Rakovica da se u funkciji kvalitetnije opsluge naselja Resnik izvrši produženje postojeće linije broj 94, od nedelje 19.11.2017. godine navedena linija će biti produžena do naselja Resnik.

U proteklom periodu, u funkciji uvođenja javnog saobraćaja, terminiranja, okretanja i promene smera kretanja vozila JLPP-a, izvedeni su radovi adaptacije saobraćajnih površina u Ul. Edvarada Griga, u okviru kojih su korigovani geometrija, uređeno proširenje kolovoza sa novom nosećom konstrukcijom i izvedeno odgovarajuće saobraćajno ostrvo na novom terminusu linije broj 94.

Nova relacija linije 94: Novi Beograd /Blok 45/ – Resnik /Edvarda Griga/

Trasa linije:

Smer A:

NOVI BEOGRAD /BLOK 45/ – Dr Ivana Ribara – Jurija Gagarina – Omladinskih brigada – Bulevar Milutina Milankovića – Antifašističke borbe – Jurija Gagarina – Most na Adi – Bulevar vojvode Mišića – Teodora Drajzera – Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića – Neznanog junaka – Crnotravska – Borska – Miška Kranjca – Patrijarha Dimitrija – Oslobodilaca Rakovice – Oslobođenja – Tunel Straževica – Kružni put Kijevo – Slavka Miljkovića – Edvarda Griga – RESNIK /EDVARDA GRIGA/

Smer B:

RESNIK /EDVARDA GRIGA/ – Edvarda Griga – Slavka Miljkovića – Kružni put Kijevo – Tunel Straževica – Oslobođenja – Oslobodilaca Rakovice – Patrijarha Dimitrija – Miška Kranjca – Borska – Crnotravska – Neznanog junaka – Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića – Teodora Drajzera – Bulevar vojvode Mišića – Most na Adi – Jurija Gagarina – Antifašističke borbe – Bulevar Milutina Milankovića – Omladinskih brigada – Jurija Gagarina – Dr Ivana Ribara – NOVI BEOGRAD /BLOK 45/

 

Red vožnje
busevi.com objavljeno

  24 answers

  Galenika84 9 poena

  Imaju dobru vezu, samo ih mrzi da presedaju. Mogu sa 75, 65 ili 72 do Opštine Novi Beograd i tu imaju 78 do VMA i bolnice Dragiše Mišović a može i sa 74 pa tamo na 78.

  Kao što svi ljudi presedaju da bi došli do željene destinacije tako i vi isto radite i problema neće biti.

  Galenika84 objavljeno
   Рипањац 405 (anonymous)

   Mi nemamo nikakvu vezu sa VMA, bolnicom Dragise Misovic

   Имате. 74-орком до Бирчанинове, па на 78.

   Miljakovac…

   Исто 74-орком до Правног факултета, па на 48.

   Рипањац 405 objavljeno
    Galenika84 9 poena

    Ja sam se pre 2 nedelje vozio ovom linijom od Bloka 45 do Resnika (Edvarda Griga) i ja sam lično zadovoljan. Autobus je stigao za 58 minuta u Resnik a predviđeno vreme vožnje piše 67 minuta što je super. Vožnja je bila super, nije bila brza i stigao je na vreme, uklopio se u vreme poluobrta.

    Galenika84 objavljeno
     sole 456 poena

     A sto da 94 ide na Bezanijsku Kosu? Nije li malo 65, 70, 72, 74, 75, 82, 612, 613 i 708?! Dajte malo realnosti vise… Nikome ne zelim losiji prevoz, ali da li je problem presedati?

     Zanimljivo je kako se mahom na loš prevoz žale stanovnici naselja koja imaju prevoz kakav mnoga naselja mogu samo da sanjaju.

     sole objavljeno
      sole 456 poena

      @ Ivana

      Bolje da vrate liniju na staru trasu , jer stanovnici Miljakovca , Kanarevog brda , Banjice , Dedinja , Mostara … nemaju direktnu vezu sa Sava centrom , a to im mnogo više znači od dolaska do Novog Beograda preko Mosta na ADI.

      sole objavljeno
       Anonymous

       A sto da 94 ide na Bezanijsku Kosu? Nije li malo 65, 70, 72, 74, 75, 82, 612, 613 i 708?! Dajte malo realnosti vise… Nikome ne zelim losiji prevoz, ali da li je problem presedati?

       Anonymous objavljeno
        Ivana (anonymous)

        Bolje da produzite 94 na Bezanijsku kosu nego sto ste u Resnik! Mi nemamo nikakvu vezu sa VMA, bolnicom Dragise Misovic, Miljakovac… A uradjen je nov Bulevar kojim bi autobus stigao za 10 min sa Bezanijske kose na VMA.

        Ivana objavljeno
         Anonymous

         Lepi vozaču, lepo sam rekao da linija putuje minimum 75 minuta od terminusa A do terminusa B, i obratno, ali niko se na to ne obazire, i dalje ovde stoji da putuje 67 minuta, pa gde nađoše baš 67 minuta, kako nije 68 ili 66, stvarno neverovatno da je moguća tolika preciznost kao da smo u Tokiju a ne u Beogradu.

         Anonymous objavljeno
          Nova poruka…
          Dodaj fotografiju dodaj link fotografije