Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Od 19.11.2017. autobuska linija broj 94 saobraća na novoj relaciji “Novi Beograd /Blok 45/ – Resnik /Edvarda Griga/”

0

Na zahtev predstavnika GO Rakovica da se u funkciji kvalitetnije opsluge naselja Resnik izvrši produženje postojeće linije broj 94, od nedelje 19.11.2017. godine navedena linija će biti produžena do naselja Resnik.

U proteklom periodu, u funkciji uvođenja javnog saobraćaja, terminiranja, okretanja i promene smera kretanja vozila JLPP-a, izvedeni su radovi adaptacije saobraćajnih površina u Ul. Edvarada Griga, u okviru kojih su korigovani geometrija, uređeno proširenje kolovoza sa novom nosećom konstrukcijom i izvedeno odgovarajuće saobraćajno ostrvo na novom terminusu linije broj 94.

Nova relacija linije 94: Novi Beograd /Blok 45/ – Resnik /Edvarda Griga/

Trasa linije:

Smer A:

NOVI BEOGRAD /BLOK 45/ – Dr Ivana Ribara – Jurija Gagarina – Omladinskih brigada – Bulevar Milutina Milankovića – Antifašističke borbe – Jurija Gagarina – Most na Adi – Bulevar vojvode Mišića – Teodora Drajzera – Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića – Neznanog junaka – Crnotravska – Borska – Miška Kranjca – Patrijarha Dimitrija – Oslobodilaca Rakovice – Oslobođenja – Tunel Straževica – Kružni put Kijevo – Slavka Miljkovića – Edvarda Griga – RESNIK /EDVARDA GRIGA/

Smer B:

RESNIK /EDVARDA GRIGA/ – Edvarda Griga – Slavka Miljkovića – Kružni put Kijevo – Tunel Straževica – Oslobođenja – Oslobodilaca Rakovice – Patrijarha Dimitrija – Miška Kranjca – Borska – Crnotravska – Neznanog junaka – Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića – Teodora Drajzera – Bulevar vojvode Mišića – Most na Adi – Jurija Gagarina – Antifašističke borbe – Bulevar Milutina Milankovića – Omladinskih brigada – Jurija Gagarina – Dr Ivana Ribara – NOVI BEOGRAD /BLOK 45/

 

Red vožnje
busevi.com objavljeno

  21 answers

  sole 449 poena

  A sto da 94 ide na Bezanijsku Kosu? Nije li malo 65, 70, 72, 74, 75, 82, 612, 613 i 708?! Dajte malo realnosti vise… Nikome ne zelim losiji prevoz, ali da li je problem presedati?

  Zanimljivo je kako se mahom na loš prevoz žale stanovnici naselja koja imaju prevoz kakav mnoga naselja mogu samo da sanjaju.

  sole objavljeno
   sole 449 poena

   @ Ivana

   Bolje da vrate liniju na staru trasu , jer stanovnici Miljakovca , Kanarevog brda , Banjice , Dedinja , Mostara … nemaju direktnu vezu sa Sava centrom , a to im mnogo više znači od dolaska do Novog Beograda preko Mosta na ADI.

   sole objavljeno
    Anonymous

    A sto da 94 ide na Bezanijsku Kosu? Nije li malo 65, 70, 72, 74, 75, 82, 612, 613 i 708?! Dajte malo realnosti vise… Nikome ne zelim losiji prevoz, ali da li je problem presedati?

    Anonymous objavljeno
     Ivana (anonymous)

     Bolje da produzite 94 na Bezanijsku kosu nego sto ste u Resnik! Mi nemamo nikakvu vezu sa VMA, bolnicom Dragise Misovic, Miljakovac… A uradjen je nov Bulevar kojim bi autobus stigao za 10 min sa Bezanijske kose na VMA.

     Ivana objavljeno
      Anonymous

      Lepi vozaču, lepo sam rekao da linija putuje minimum 75 minuta od terminusa A do terminusa B, i obratno, ali niko se na to ne obazire, i dalje ovde stoji da putuje 67 minuta, pa gde nađoše baš 67 minuta, kako nije 68 ili 66, stvarno neverovatno da je moguća tolika preciznost kao da smo u Tokiju a ne u Beogradu.

      Anonymous objavljeno
       Лепи возач (anonymous)

       Продужили линију а рачунали само 15 минута више. Ја као возач не могу да стигнем од Миљаковца до Ресника за 15 минута. Неког ћу да згазим у тој журби кад тад.

       Лепи возач objavljeno
        Anonymous

        @ Maja

        I druga naselja su skupljala potpise gradjana i peticije i to više puta, ali bezuspešno, mi iz Male Ivanče smo svaki put na peticiju dobijali negativan odgovor.

        Kada su stanovnici Ralje potpisivali peticiju za 408, dobili su odgovor od nadležnih da ne može linija 408 saobraćati do Ralje, a onda posle piše na sajtu ispod tog obaveštenja da je ipak 408 produžena do Ralje. A zašto, zato jer je Djilas tada samoinicijativno produžio 408 do Ralje zbog svojih prijatelja.

        Znači to da Grad i Direkcija slušaju i uvažavaju  potpise gradjana nekog naselja je apsolutno NETAČNO, eto vam dva dokaza da se nisu uopšte obazirali na potpise gradjana, već jedino kada se umeša neko iz vlasti tada se pušta i nova linija i produžava postojeća, tada je sve moguće!

        Anonymous objavljeno
         Maja (anonymous)

         Prosle godine gradjani u Resniku su skupljali potpise(peticiju) da se linija 94 produzi i spoji Resnik sa Novim Beogradom i to smo i dobili pa zato ako i vi smatrate da u vasem kraju treba nesto menjati oko prevoza angazujte se i napravite peticiju.

         Pozdravljam i drago mi je sto smo uspeli sa petcijom da produzimo liniju 94. Hvala opstini, hvala gradu i direkciji sto su culi glas stanovnika Resnika.

         Maja objavljeno
          Nova poruka…
          Dodaj fotografiju dodaj link fotografije