Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Od 20.02.2018. linija 405L saobraća na novoj relaciji (Barajevo – Karaula – Glumčevo brdo) – Uspostavlja se nova linija 407L (Bela Reka – Trebež /Okretnica/)

0

Počev od utorka 20.02.2018. godine postojeća linija 405L biće vraćena na staru trasu: Glumčevo Brdo – Nenadovac – Karaula i produžena do AS Barajevo, dok će Timočkim putem u Ripnju saobraćati nova linija 407L i povezivati naselja Bela reka i Trebež.

Nakon završetka probnog rada i analize parametara rada linije 405L koja je karajem 2017. godine Timočkim putem produžena od Glumčevog brda do Bele reke, razmene informacija sa GO Barajevo i GO Voždovac, kao i dospelih zahteva korisnika, Sekretarijat za javni prevoz je doneo odluku da se postojeća linija razdvoji na dva dela.

U narednom periodu, linija 405L će imati staru kružnu trasu na potezu Glumčevo Brdo – Nenadovac – Karaula, pri čemu će od Karule ova linija biti produžena do AS Barajevo. Na ovaj način, potreba korisnika za lokalnim kretanjima koja se pre svega odnosila na dolaza i odlazak iz škole na Glumčevom brdu, kao i komunikaciju sa sadržajima u opštini Barajevo biće obezbeđena najkraćom vezom.

Takođe, Timočki put u Ripnju na potezu od Avalske ulice do Lipovičkog puta u narednom periodu biće opslužen novom linijom 407L, koja će povezivati naselja Bela reka i Trebež. Na navedeni način javni prevoz se Ulicom 29. novembra u dužini od jednog kilometra ponovo uvodi u naselje Trebež (do raskrsnice sa Ul. Senjska).

Na obe linije radiće vozila tipa minibus.

Red vožnje (405L)

Red vožnje (407L)

busevi.com objavljeno

  8 answers

  Stara Lipovica (anonymous)

  Stvarno bi mogla linija 407l da se produzi za staru lipovicu.

  Stara Lipovica objavljeno
   Zivorad Kuzmanic (anonymous)

   Dal je neko razmisljao o tome da se 407l pusti da ide do okretnice 511 u Sremcici.

   Zivorad Kuzmanic objavljeno
    Anonymous

    Svaka pohvala za 407L, samo su trebali da ga malo puste da ulazi duze u naselje Trebez, opet su najudaljenije kuce 1 km.

    Anonymous objavljeno
     stara lipovica (anonymous)

     Bilo bi lepo kada bi ubacili neki prevoz da ide za staru lipovicu, ima dosta ljudi koji idu do doma za stare a nemaju gradski prevoz!

     stara lipovica objavljeno
      Barajevac (anonymous)

      Svaka cast sto ste 405L produžili do Barajeva, dobar potez !

      Barajevac objavljeno
       Dusan Lipovica (anonymous)

       Pohvale za ove izmene i dopune… posebno za produzetak linije 405 l do Barajeva. Imam jednu malu zamerku na liniju 407L a to je sto su okretnice ove dve linije bukvalno obe “nigde”… Dobro bi bilo da umesto okretnice u Trebezu linija 407L koristi okretnicu u Sremcici, linije 511. Tako bi ova linija imala pravu svrhu.

       Dusan Lipovica objavljeno
        Putnik33 (anonymous)

        Može li mi neko objasniti šta znači to da će se linija 405L razdvojiti na dva dela?

        Putnik33 objavljeno
         sole 465 poena

         405L Barajevo – Glumčevo brdo – Nenadovac – Barajevo

         sole objavljeno
          ×

          Prijava