Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Od 21. januara 2019. prevoznik “Lasta” uključuje 11 novih autobusa u saobraćaj

0

🚌

SP Lasta će od ponedeljka u eksploataciju uključiti 11 novih autobusa, 6 zglobnih marke Otokar, tipa Kent LF, 4 solo autobusa marke Otokar, tipa Territo i 1 solo visokoturističko vozilo marke Otokar.

Od navedenog broja autobusa 10 će biti angažovano na prigradskim linijama na teritoriji grada Beograda, i to kao što je i obećano od rukovodstva SP Lasta krajem novembra 2018. godine, autobusi će saobraćati na sledećim linijama:

dok je solo visokoturistički autobus namenjen za potrebe posebnog linijskog saobraćaja.

Uključivanjem ovih novih autobusa u saobraćaj, putnike na skoro svim prigradskim linijama na teritoriji grada Beograda prevoziće novi autobusi. Ovom nabavkom autobusa SP Lasta je nastavila trend obnove svog voznog parka koji je započet pre dve godine, kada je vozni park obnovljen sa preko 80 novih autobusa.

Izvor: Lasta.rs

itslaki objavljeno
  itslaki 36 poena

  … i šta se sada desilo? Puj pike ne važi.

  Na liniji 591 su u početku saobraćala 2 nova zglobna autobusa, a sada je ostao samo jedan, a umesto drugog je vraćen stari, drndavi autobus (gar. br. 75910). Gde je ovaj novi? Na kojoj liniji?

  Na ovom preostalom novom vozilu nikada na displeju ne piše koja je linija u pitanju, a budući da je nov, pretpostavljam da je displej u funkciji (gar. br 77277).

  Molim Vas, reagujte i vratite nam autobus, dosta nam je krševa.

  itslaki objavljeno
   ×

   Prijava