Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Od 22.01.2018. uspostavljena je nova linija broj 580 (Beograd – Lazarevac)

0

Počev od 22.01.2018. godine uspostavljena je nova direktna linija broj 580 na relaciji od Beograda do Lazarevca Ibarskom magistralom.

Na zahtev zaposlenih i učenika GO Lazarevac, da im se omogući brža i kvalitetnija veza sa sadržajima u užem gradskom jezgru Beograda, pre svega u terminima dolasaka i odlaska na posao ili školu, Sekretarijat za javni prevoz je u dogovoru sa predstavnicima GO Lazarevac opredelio trasu i broj stajališta nove linije na relaciji od Begrada do Lazarevca.

Trasa nove linije 580 je: BEOGRAD AS – Karađorđeva – Savska – Bulevar vojvode Mišića – Radnička – Savska magistrala – Endija Vorhola – Trgovačka – Ibarska magistrala – Ibarski put – Bratstva i jedinstva – Magistralna – 7.oktobra – Tamnavska – Ibarski put – Dimitrija Tucovića – Dula Karaklajića – Branka Radičevića – Kolubarski trg – LAZAREVAC AS.

Na liniji je uspostavljeno ukupno 6 stajališta: „Beograd AS“, „Palata pravde“, „Žarkovo“, „Stepojevac“, „Lazarevac (centar)“, „Lazarevac AS“, kao i stajalište „Glavna železnička stanica“ u povratku ka Beogradu.

Red vožnje

busevi.com objavljeno

  8 answers

  Stefan (anonymous)

  Nista dok se nedeljom ne uvedu polasci na pola sata, ko se vozi tog dana zna kakva je guzva i o cemu pricam!!!

  Stefan objavljeno
   Sneza (anonymous)

   A zar nije logicno da se uvede taj polazak i u dnevnim udarnim terminima, tipa oko 11:30, 12h, iz Lazarevca?

   Sneza objavljeno
    Milica (anonymous)

    Sta li znaci ova linija, kada preskace celu zonu 3, u kojoj kupi najvise putnika? Ne, nama ne treba novih polazaka, ovako je odlicno, a pogotovo kada u udarnim terminima posalju mali autobus, pa ni u njega ne mozemo da udjemo? Ovo je verovatno smislio isti onaj koji je uveo stajaliste u Rusnju…

    Milica objavljeno
     Putnik (anonymous)

     Svaka čast, konačno.

     Putnik objavljeno
      Sveta Jokic (anonymous)

      Samo treba uvesti jos neki polazak u terminima sa najvecom guzvom, npr. oko 12-13h iz Lazarevca i oko 16-17h iz Beograda.

      Sveta Jokic objavljeno
       Anonymous

       Svaka pohvala za uvodjenje ove linije. Samo je trebalo ukinuti 581a i to jedno vozilo prebaciti na 581. Takodje ukinuti 581E i ta tri autobusa prebaciti na 580.

       Anonymous objavljeno
        Nikola (anonymous)

        Konacno, bravo!

        Nikola objavljeno
         Aki167 (anonymous)

         Znaci samo ide ibarskom a preskace sva stajalista u zoni 3. I kad smo kod zone 4 trebalo bi da postoji bar jedna GSP Beograd  linija koja saobraca u zoni 4.

         Aki167 objavljeno
          ×

          Prijava