Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Od 23.02.2016. autobuska linija broj 25P produžava se do terminusa “Kumodraž /Stepina kuća/”

0
Arhiva 1.18K poena

Od utorka 23.02.2016. godine biće izvršena trajna režimska izmena i produžena trasa linije javnog prevoza broj 25P od postojećeg terminusa “MZ Kumodraž” do novouspostavljenog “Kumodraža /Stepina kuća/”.

Predstavnici GO Voždovac su na inicijativu građana predložili Sekretarijatu za saobraćaj da se u funkciji smanjenja konflikta i boljih uslova saobraćaja za sve korisnike postojećeg kolovoznog proširenja i okretnice u Ul. vojvode Stepe u zoni OŠ „Vojvoda Stepa”, pošte i zdravstvene stanice, razmotri mogućnost drugačije oranizacije javnog saobraćaja i rasterećenja ove saobraćajne površine.

Paralelno sa ovom inicijativom, predloženo je da linija JLPP-a broj 25P svoje terminiranje ne vrši više na okretnici “MZ Kumodraž”, već u funkciji bolje opsluge korisnika naselja Kumodraž javnim prevozom na lokaciji 900 metara dalje, na proširenju kolovoza u zoni raskrsnice sa ulicama Prolomska i Vrčinska.

Privođenjem predložene površine nameni, postavljanjem saobraćajne signalizacije i opreme, stekli su se uslovi da se trasa linija broj 25P produži od utorka 23.02.2016. godine do novog terminusa.

Linija će na produženom delu trase koristiti postojeća registrovana stajališta linije broj 33: “MZ Kumodraž”, “Zemljoradnička”, “Kovačka”, “Kumodraž 1”.

Arhiva objavljeno
    ×

    Prijava