Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Od 25.07.2018. zbog radova na deonici pruge “Beograd /Centar/ – Stara Pazova” biće smanjen broj polazaka na liniji BG Voz 1 (Batajnica – Ovča) – Autobuska linija broj 73 biće pojačana

0

Broj planiranih polazaka na liniji gradske železnice BG Voz 1 (Batajnica – Ovča) biće redukovan zbog radova na deonici pruge “Beograd /Centar/ – Stara Pazova” od 25.07.2018.

Očekivano je da izmena bude na snazi do aprila 2019.

U Sekreterijatu za javni prevoz navode da će linija 1 BG voza (Batajnica – Ovča) saobraćati sada na sat vremena, a da će se umesto linije Resnik – Beograd centar uvesti linija Resnik – Ovča.

Vozovi na liniji Resnik – Ovča saobraćaće na svakih pola sata radnim danima – kažu iz Seketarijata i dodaju da će se prvi i poslednji polasci razlikovati samo za po nekoliko minuta.

Resnička linija do sada je išla samo do Prokopa, i to na svakih sat, a sa ovom promenom ne samo da će broj polazaka biti dupliran, već će Resnik imati direktnu brzu vezu sa Autokomandom, Vukovim spomenikom, Pančevačkim mostom, Krnjačom i Ovčom.

Subotom i nedeljom polasci će biti na sat vremena, osim prepodnevnog perioda subotom, kada će vozovi Resnik – Ovča ići na pola sata do podneva, a ostali deo dana na svaki sat – objašnjavaju u Sekretarijatu.

Zbog redukovanja broja polazaka na liniji BG Voz 1, autobuska linija broj 73 biće pojačana od 25.07.2018.

Red vožnje (BG Voz 1) Red vožnje (BG Voz 2)

busevi.com objavljeno

  22 answers

  Marko (anonymous)

  Zašto BG VOZ 1 ide preko Pančevačkog mosta a BG VOZ 2 ne ide?

  Marko objavljeno
   Tamara Bataja (anonymous)

   Moram da se požalim na broj angažovanih autobusa 73-jke koji nije povećan, ujutru iako ide na 10 minuta ljudi ne mogu da uđu u autobus a idu na posao/u školu. Zamislite sebe da ujutru, zimi, ne možete ući u autobus koji je PREPUN i onda morate da čelate sledeći narednih 10 minuta, ako dođe a dešavalo se da ne dođe i to više puta ne samo jednom… nije u redu i pošteno a pritom se uredno plaća mesečna karta a pritom se vozimo u hladnim autobusima. I da, često su autobusi ujutru a i popodne “u kvaru”.

   Tamara Bataja objavljeno
    busevi.com 644 poena

    Da li je istina da posle nove godine uopste nece ici voz? I to 2 godine ce trajati radovi?

    Nije planirano potpuno ukidanje linije “BG voz” za vreme trajanja radova.

    busevi.com objavljeno
     nikolaa (anonymous)

     Da li je istina da posle nove godine uopste nece ici voz? I to 2 godine ce trajati radovi?

     nikolaa objavljeno
      Znak pitanja (anonymous)

      Zasto na stanici Karadjordjev park najavljuju jedno (voz za Batajnicu), a urade drugo? Pojavi se voz koji vas odveze u Rakovicu, pa vi gledajte kako cete da stignete tamo gde ste posli (jutros,umesto u 8 i 38, voz je naisao u 8 i 48, i nije problem 10 min. vec suprotan pravac od najavljenog?) Kao da u svakom minutu prolazi stotine vozova, a ne tri na sat.

      Znak pitanja objavljeno
       Goran (anonymous)

       Da li ovo znači da će Zemun polje konačno dobiti svoju stanicu, već decenijama obećavanu i odavno ucrtanu i projektovanu?

       Da, planirana je nova stanica “Kamendin” u okviru naselja Zemun Polje.

       Kompletna deonica (.png)

       Goran objavljeno
        Zemunpoljčanin (anonymous)

        Da li ovo znači da će Zemun polje konačno dobiti svoju stanicu, već decenijama obećavanu i odavno ucrtanu i projektovanu?

        Zemunpoljčanin objavljeno
         Galenika 84 (anonymous)

         Mislim da na tim vozovima koji rade na gradskoj železnici ne može da se povećava broj vagona. Tako su napravljeni i predviđeni su da budu tog kapaciteta. Ako nisam u pravu neka me neko ispravi.

         Galenika 84 objavljeno
          Nova poruka…
          Dodaj fotografiju dodaj link fotografije