Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Opala prodaja svih vrsta karata u sistemu gradskog prevoza u Beogradu

0

Prodaja svih vrsta “BusPlus” karata, mesečnih dopuna i pojedinačnih karata, manja je za 65 miliona dinara, odnosno za oko 9,3% u odnosu na isti period prošle godine (septembar 2016 – septembar 2017).

Prodaja mesečnih karata (dopuna) manja je za 8,2%, dok se pojedinačne karte kupuju manje za čak 18,7%.

Gradska železnica (BG voz) jedina beleži rast u broju očitanih karata. Tako je broj validacija na tri stanice BG voza povećan za 14,8% u odnosu na predhodni period.

Efikasnost naplate prevoza u Beogradu problem je koji traje dosta dugo i za sada ni jedna gradska vlast nije uspela da reši ovaj problem. Visok procenat naplate beleži se samo kada su u vozilima privatnih prevoznika bili kondukteri, ali je i cena karte tada bila jeftinija.

busevi.com objavljeno

  8 answers

  brainiac 148 poena

  Sve je više nas koji ne plaćamo. Mada ima i toga.

  Ne čudi me porast u vozu jer je stvarno brz i veoma kvalitetan.

  brainiac objavljeno
   Anonymous

   Naravno da ne placaju kad se autobusi cekaju po pola sata, grejanje radi leti, a zimi ne, itd. Pogon Zemun necu ni da komentarisem, najgori, a nista se ne radi povodom toga, kad ga sredite, ima da skoci prodaja.

   Anonymous objavljeno
    Kiza No Sleep 202 poena

    Mogu da kažem da ovde na potezu 300 sve manje ljudi plaća karte jer je kao i ja nezadovoljan pruženom uslugom.

    Poslednja rupa na svirali je pravi opis, malo dobrih vozila, mahom punoletni i sredovečni busevi, sa previše nedostataka.

    Dvostruki standardi od linije do linije, gomila nerealizovanih polazaka dnevno, nema svetla, prokišnjava, duva vetar kao napolju, prljavo.

    Zašto bi neko plaćao za to? Sve ovo navedeno, izuzev linije 309.

    Kiza No Sleep objavljeno
     brainiac 148 poena

     Da li kontrola kao i u 1. i 2. zoni ide iz busa u bus ili je stalna? Ako je ovo prvo, kako ih ne smara da čekaju ko zna koliko?

     brainiac objavljeno
      Nepoznato (anonymous)

      Sto se 2 zone tice kod mene 56 ide pre redovno na svakih cetiri do pet minuta, autobusi su novi, udobni, klimatizovani i ja placam usluge Bus Plus sistema. Zelim da pohvalim pogon Novi Beograd, a sto se 3 zone tice potpuno se slazem sa svim recenim i podrzavam.

      Nepoznato objavljeno
       Anonymous

       Pa da, 1 i 2 zona ne placaju kartu i sve vise je onih koji ne plaćaju, jer u 1 i 2 zoni linije saobracaju takoreći non stop, pa im niko ništa ne može, izadju lepo iz jednog busa ako i naidje kontrola, pa sacekaju 10 minuta drugi bus…

       E zato su se dosetili da sada kidišu sa kontrolorima na bednike u trećoj zoni, tamo gde je Bog rekao laku noć, jer pokusavaju sada da treća zona nadomesti manjak umesto 1 i 2, jer u 3 zoni jedan putnik kada se otkuca to je kao da su se dvoje kucali u 1 i 2, jer u 3 zoni ako jadnik izadje iz busa može da ceka naredna 2h sledeći polazak, i zato sada vec dva mesec je nevidjena, nevidjena kontrolorska hajka na prelazu iz 2 u 3 zonu i svuda po 3 zoni maltretiraju ljude samo tako, SRAMOTA, NASLI STE NA BEDI KOJA ŽIVI U OVAKVIM USLOVIMA, BEDI KOJOJ DATE POLASKE NA SVAKA 4 SATA, DA OD TAKVIH BEDNIKA OTIMATE PARE, A CELA 1 I 2 ZONA SE VOZA OPUSTENO CITAVOG DANA…

       Anonymous objavljeno
        nezadovoljna (anonymous)

        Karte su nikad skuplje, a usluga nikad gora!

        nezadovoljna objavljeno
         Рипањац 405 (anonymous)

         Па нешто се и не бих сложио. Једино су у праву за средњошколце, за остале… Без коментара. Типичан изговор за ненаменско трошење пара by ДЈП и Угљеша.

         Рипањац 405 objavljeno
          ×

          Prijava