Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Osposobljavanje klima uređaja na vozilima Mercedes-Benz Conecto – od garažnog broja #180 do #199

0

Postovani, da li je moguće osposobiti klima uređaje na vozilima Mercedes Benz Conecto ? Od garažnog broja #180 do #199 ?

Samo taj određeni broj (do #180 nemaju), jer je oni imaju već na krovu kao i proreze unutra, ali ne radi hlađenje jer navodno nije funkcionalan sam uređaj.

Inače na većini vozila ovog tipa radi grejanje, tj ubacivanje vrelog vazduha kroz grejače… što uz isijavanje samog motora na više od spoljašnjih 23 nije baš prijatno.

Vozila na kojima se sa ovim susrećem svakog dana su #181 i #190, pa me interesuje da li je moguće ?

Kiza No Sleep objavljeno

  3 answers

  Kiza No Sleep 200 poena

  @ Goran

  Dakle ne moze jer se motor preopterecuje. Hmm, ne znam sto su ih onda uopste i ugradjivali. Znam da je na #190 radila bez problema prosle godine. Evo i na #185.

  @ Рипањац 405

  Izgleda je seletivno bilo samo u odredjenim vozilima. Bas steta, znacilo bi s’ obzirom na manjak novih vozila.

  Kiza No Sleep objavljeno
   Рипањац 405 (anonymous)

   Не знам како, али прошле сезоне је неким чудом које је само Космајцима познато радила у #185 који је тада био редован на 403.

   Рипањац 405 objavljeno
    Goran (anonymous)

    Problem je u motorima koji ne mogu da izdrže dodatno opterećenje za pokretanje klima uređaja. Vozila i bez klime podižu radnu temperaturu motora i rade na nimalo optimalnim temperaturama (čak i kod nižih spoljnih temp.) što ima velikih posledica na veći broj sklopova motora, a visoka temperatura prenosi se i do unutrašnjosti, iako grejanje nije uključeno.

    Goran objavljeno
     ×

     Prijava