Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Počelo postavljanje novih stajališnih oznaka u zonama 3 i 4

0
sole 467 poena

Sekretarijat za javni prevoz je u ponedeljak 19.06.2017. godine započeo obeležavanje stajališta novim tipom stajališne oznake na trasama prigradskih i lokalnih linija JLPP-a u gradskim opštinama Mladenovac, Sopot, Lazarevac, Barajevo i Obrenovac.

Postavljanje stajališnih oznaka u prvoj nedelji se izvodi na teritoriji gradskih opština Sopot i Mladenovac i planirano je da se u daljim fazama nastavi ka drugim navedenim opštinama. Predviđeno je da se u okviru ovogodišnjeg plana i raspoloživih kapaciteta, u prvoj fazi, na trasama prigradskih i lokalnih linija postavi 200 novih stajališnih oznaka na najfrekventnijim i najznačajnijim stajalištima ovog dela mreže JLPP-a.
Posle nedavne zamene i postavljanja novih nadstrešnica na 40 stajališta JLPP-a na trasi prigradskih i lokalnih linija, postavljanjem novih stajališnih oznaka obeležavanje jednog dela stajališta biće po prvi put izvršeno prema ranije usvojenim i primenjenim standardima u gradskom delu mreže, sa pratećim podacima o nazivu i kodu stajališta, tarifnoj zoni i linijama JLPP-a.

Planirano je da se navedeni posao završi do kraja jula meseca tekuće godine.

Ovogodišnjim planom na čitavom delu mreže linija JLPP-a predviđeno je postavljanje ukupno 600 novih stajališnih oznaka, u čemu prioritetnu poziciju ima postavljanje novih stajališnih oznaka na prigradskim i lokalnim linijama JLPP-a, kao i zamene stajališnih oznaka sa korpom za distribuciju lista IP „24 sata“.

izvor: bgsaobracaj.rs

sole objavljeno
  itslaki 36 poena

  Samo u trećoj i četvrtoj zoni videćete table sa 300 linija od kojih svaka ide jednom dnevno… Nikada mi nije bio jasan taj fenomen petocifrenih linija. Možda to vama olakšava da ih razvrstate u sistemu, ali putnicima nikako ne. Ko će da zapamti sve ovo?

  itslaki objavljeno
   ×

   Prijava