Pojačana linija 34 – Dobra namera, loš rezultat… | busevi.com

Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Pojačana linija 34 – Dobra namera, loš rezultat…

Dragan (anonymous)

Linija 34 je trenutno pojačana dok se autobus 42 ne vrati na staru trasu. Namera nadležnih je bila dobra ali rezultat je očajan. Ona dva autobusa koja idu u redovno vreme i dalje voze korektno i polaze po redu vožnje. Ali ova dva “ubačena” polaze kad oni to odluče, voze kao na trkama (da bi više odmarali na početnim stanicama), isključuje se kad požele. O kvalitetu tih autobusa kojima se klizna vrata otvaraju na uzbrdici ili ih šofer otvara ručno na svakoj stanici, izlišno je i govoriti.

Jedva čekamo da se vrati stari red vožnje. Jeste da je na 35 minuta ali bar znamo da je tako. A i glava na ramenima je sigurna. I bubrezi, takođe!

Dragan objavljeno

  3 answers

  Anonymous

  Apsolutno je netačno da se red vožnje na 34 ne poštuje. Bilo da su polasci Bamirona, bilo Arrive. To što se jednom dvaput desilo da se ne ostvari red vožnje, ne znači da je to redovna pojava. Čak ne vidim ni problem u tome što mora da se na minibusu pritisne dugme da bi se otvorila vrata. Zar je tolko teško sačekati koji sdekund duže da bi se otvorila vrata. Bolje i što se tako radi , nego da se vozi sa otvorenim vratima. Linija 34 je jedna od retkih gde se poštuje red vožnje. Živim u blizini okretnice, i nikad se nije desilo da se vozilo ne pojavi, a gotovo svakodnevno koristim liniju.

  Sve što treba da se uradi je da se ostavi trenutni red vožnje za radni dan, a da se vikendom pojača linija sa jednim minibusom da saobraća na 35 minuta, a ne na 70 minuta.

  Anonymous objavljeno
  Anonymous (anonymous)

  Ovo nije tačno, kad god sam se vozio u 34 a da nije ni jedan od ona dva stara polaska bili su tačni u minut. Moguće da je čovek koji je napisao ovo naleteo kada su ispali iz reda vožnje.

  Anonymous objavljeno
  Anonymous

  Autobus i kombi nisu isto.

  Anonymous objavljeno
  Nova poruka…
  Dodaj fotografiju dodaj link fotografije