Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Povećanje broja “BusPlus” validatora u vozilma “Laste”

0

Poštovani,

Lasta je u poslednje vreme česta meta BusPlus kontrolora, ali zbog toga nastaju često sukobi sa putnicima.

Upravo danas (15.08.2018.) kontrolori su ušli u autobus na liniji 581 i pregledali karte zbog čega je veliki broj putnika njima počeo da se žali kako nisu očitali svoje karte jer postoji jedan jedini validator i nalazi se na prednjim vratima, a do njega se nije moglo doći zbog velike gužve.

U ovom slučaju apsolutno se slažem sa putnicima i apelujem na instaliranje validatora i na drugom ulazu, kako putnici ne bi svoje karte slali kao štafete lančano ljudima ispred da ih otkucaju. To nije nešto što bi trebalo biti normalna pojava u javnom prevozu, pa čak ni u prigradskom. Ova prijava odnosi se najviše na autobuse marke Sor, ali trebalo bi instalirati validatore na pristupačnim mestima u svakom vozilu i na svakoj liniji, a ne samo ovoj.

Molim Vas, reagujte.

busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 689 poena

  Odgovor nadležnih:

  Poštovani,

  Putnici koji na prigradskim linijama koriste nepersonalizovane karte potrebno je da ulaze na prva vrata gde se nalazi validator i da svoje kartice očitaju odmah po ulasku u vozilo.

  Odlukom nadležnih iz gradske uprave u većini vozila na prigradskim linijama postavljen je jedan validator kod prednjih vrata.

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava