Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Predlog da polazak sa linije 4402A svraća radnim danom u Parcane

1

Bilo bi dobro da se pusti polazak 4402A da svraca radnim danima u Parcane zbog djaka kako bi kasnije isli u skolu a to vreme bi im odgovaralo i bilo bi oko 7h ujutru.

Djaci svaki dan za skolu ustaju rano da bi isli autobusom polazak u 06:20h iz Parcana za Sopot broj linije 4401, to je mnogo rano za decu sobzirom da skola radi od 07 i 30h. Ovaj polazak 4402A  vec svraca vikendom a vise bi taj polazak znacio radnim danom. Hvala.

busevi.com objavljeno

  4 answers

  Fica (anonymous)

  Stavite se u situaciju da vasa deca tacnije mala dece putuju autobusom u 6h a da im casovi u skoli pocinju od pola osam. Zar je moguce da ni opstina Sopot ni mesna zajednica Parcani ne zele da traze da polazak 4402a svraca radnim danima u Parcane. Kad vec moze vikendom mogao bi i radnim danima. Vecina sela u opstini Sopot imaju oko 7h autobus a Parcani od 6 i 20h pa do 9h nema polaske. SRAMOTA.

  Fica objavljeno
   Fica (anonymous)

   Neverovatno da niko od nadleznih ne zeli da reaguje na predlog da se linija uvede da saobraca radnim danima kada je najpotrebnija deci, a ne da se saobraca vikendom kad deca ne idu u skolu. Radnim danom ide jedan polazak u 6 i 20h a vikendom idu i u 6 i 20h i u 07 00h. Jedan od polazaka je potreban vikendom a oba su potrebna radnim danom.

   Fica objavljeno
    Nesa (anonymous)

    Taj polazak bi bio u potpunosti koriscen. Mala decica koja pohadjaju skolu u Parcanima dolaze do skole busem u 6 i 20h linija 4401, cekaju da pocne nastava citav sat, da je mnogo mnogo. Molim nadlezne da prihvate predlog. Hvala.

    Nesa objavljeno
     Djura999 (anonymous)

     Predlog je potpuno realan i potreban.

     Apsurdno je da vikendom polazak radi na liniji 4402A a radnim danom na 4402B.

     Sve polaske 4402A ostavio bi kako vec i jeste da saobracaju preko Parcana i dalje preko Ropoceva do Sopota. Negde sam vec i pisao.

     Stojnicani koji ovim polaskom idu do sopota a da im je cilj sto brze da stignu oni na st. Babe /R/ presedaju na liniju 4435 (Guberevac – Sopot) koja ima polazak u 6:32h iz Guberevaca i oni su pre 7h u Sopotu.

     Sa 4402B i sadasnjom pre 7:15h nikako ne stizu do Sopota tako da stojnicani nju koriste do baba i eventualno do Ralje a onaj ko se ne zuri isto mu je dal ce ici do livnice ili do Parcana. Ovim stojnicani nista ne gube a Parcani dobijaju.

     Kako je to dobro za osnovce koji putuju u Ralju tako i za srednjoskolce u Sopot i oni sa polaskom 4401 stizu pre 7h u Sopot a nastava je od pola 8 i 8h u ets.

     Isto tako polazak bi odgovarao i uciteljima koji idu do Parcana.

     U Parcanima ima i par privatnih preduzetnika i njihovim radnicima bi to odgovaralo.

     Djura999 objavljeno
      ×

      Prijava