Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Predlog produženja linije 94 do terminusa “Kneževac”

1

Poštovani,

Predlog produzenja linije 94 se odnosi na produzenje do okretnice u Kneževcu. Tada bi mogla da se skrati trasa linije 504 takodje do okretnice u Knezevcu i samim tim da linija cesce saobraca, a ne na 35 min. kao sada. Time bi gradjani Resnika bili bolje povezani sa Banjicom i N.Beogradom i znacajno bi ustedeli vreme provedeno u prevozu.

busevi.com objavljeno

  6 answers

  Ljiljana B. (anonymous)

  Jedino logično je produženje linije 94 kroz Maričku i dalje, a ne gomilanje linija na okretnici Kneževac, gde već ima 3 linije, a kroz Maričku samo jedna. Da li je moguće da to nije apsolutno jasno? Ne mogu da verujem!

  Ljiljana B. objavljeno
   BusPutnik 37 poena

   Ne znam da li znate, ali je već odlučeno da se linija 94 produži, ni manje ni više nego do Resnika, preko Manastira Rakovica. Link: https://www.facebook.com/pg/RA.ra.rakovica/photos/?tab=album&album_id=10155675095778490

   @ Mika

   Nekada na toj istoj okretnici se okretala i Lasta, tako da nije ni projektovana za samo dve linije.

   BusPutnik objavljeno
    Resničanin (anonymous)

    Ova ideja je i dobra i loša! Ako uvedu jos 2+ autobusa za liniju 94, onda je ideja dobra, pogotovo za stanovnike Resnika. Ako ne, onda bolje da to ne rade. Neće moći da dišu ni ovi iz Resnika, a kamoli ovi sa Miljakovca, kada autobus stigne na Miljakovac da pokupi putnike.

    Rešenja postoje 2, prvo je ovo što sam pomenuo, produženje linije do Resnika ali uz dodavanje još 2+ vozila, a drugo je dodavanje 2+ vozila za liniju 47, bez produženja linije 94.

    Hoću da kažem takođe, da linija 47 nije opterećena nikada stajalištima u gradu, već na četvrtom stajalištu u Resniku, takozvanom ‘brdu’, tu uđe jako veliki broj putnika, zato je bitno uvođenje jos 2+ autobusa za tu liniju. Mada, jako veliki broj putnika uđe odjednom zato što je linija neredovna, desi se da prođu 4-5 autobusa u isto vreme, i onda na okretnici ne ostane ni jedan.

    Poruka za grad: Ne pravite iste greške kao demokratska stranka, pitajte malo narod za savete.

    Resničanin objavljeno
     Anonymous

     Niko ne pise za ulicu Boze Jeremica koja sece Maricku. Niko ne prica da bi izasao na vidikovac mora se pesice uz istoimenu ulicu.

     Taj deo Maricka i Boze Jeremica je slepo crevo.

     Anonymous objavljeno
      Mika (anonymous)

      Upravo tako. Kada bi je produzili kroz Maricku, totalno bi izgubila smisao ta linija. Kud je sad cekamo po 10-15min, mogu da zamislim sta bi tek onda bilo. A i okretnica u Kneževcu je dosta velika, tako da bez problema može da primi mnogo veci broj linija od 37 i 3.

      Mika objavljeno
       sole 467 poena

       Nije isključeno da se tako nešto i desi , mislim na produženje linije 94 , po izgradnji TC – a u neposrednoj blizini. Za ovo drugo nisam ubeđen , obzirom da već imate 47 i 503 do Banjice , a imajući u vidu izgradnju pomenutog objekta , pre mi se čini da će se linija 504 ili vratiti do stare okretnice na Miljakovcu III ili preusmeriti do nekog drugog terminusa , kako bi veći broj ljudi mogao da bude povezan sa TC , što je praksa poslednjih 20 – ak godina.

       sole objavljeno
        ×

        Prijava