Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika.

Predlog – uvesti stajalište kod robne kuće Ikea za linje ITS koje već prolaze pored IKEE

Poštovani administratori, da li postoji mogućnost da ovaj predlog prosledite nadležnima koji su zaduženi za uvodjenje  novih stajališta. Bilo bi realno da se sa uvodjenjem nove linije 70 do IKEE, takodje odobri da tu isto bude stajalište i za linije 460, 461, 465, 493, jer nije mali broj putnika koji koristi ove linije i kojima će itekako značiti da mogu izaći kod nove robne kuće, a ne da prolaze  pored same IKEE pa idu prvo do grada i onda da se vraćaju nazad do IKEE. Ove linije koriste dve opštine, plus tri naselja: Vrčin, Mala Ivanča, Mali Pozarevac, i najverovatnije da će mnogi od tih ljudi naći i posao u toj novoj robnoj kući.

Sergej objavljeno

Best answer

Anonymous

Ima dosta nas koji smo zaposleni u IKEA, a putujemo iz Mladenovca i okoline, i u potpunosti se slazemo sa gore navedenim tekstom. P.S. od 01.06.’17. se mucimo i jedva stizemo na vreme na posao, i jos teze se vracamo. Dva sata nam je potrebno u jednom pravcu umesto 35 minuta.

Nadadamo se da cete uvaziti ovu nasu primedbu.

S postovanjem MLADENOVCANI I OKOLINA!!

Anonymous objavljeno
Nova poruka…
Dodaj fotografiju dodaj link fotografije