Predlog – uvesti stajalište kod robne kuće Ikea za linje ITS koje već prolaze pored IKEE | busevi.com

Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Predlog – uvesti stajalište kod robne kuće Ikea za linje ITS koje već prolaze pored IKEE

Poštovani administratori, da li postoji mogućnost da ovaj predlog prosledite nadležnima koji su zaduženi za uvodjenje  novih stajališta. Bilo bi realno da se sa uvodjenjem nove linije 70 do IKEE, takodje odobri da tu isto bude stajalište i za linije 460, 461, 465, 493, jer nije mali broj putnika koji koristi ove linije i kojima će itekako značiti da mogu izaći kod nove robne kuće, a ne da prolaze  pored same IKEE pa idu prvo do grada i onda da se vraćaju nazad do IKEE. Ove linije koriste dve opštine, plus tri naselja: Vrčin, Mala Ivanča, Mali Pozarevac, i najverovatnije da će mnogi od tih ljudi naći i posao u toj novoj robnoj kući.

Sergej objavljeno

  3 answers

  Katarina (anonymous)

  Da li postoji mogućnost da 493 staje pre plavog mosta kod Medakovića, stajalište se zove Toplice Milana? Tu je napravljena stanica za 70 i 38L, uopšte se ne skreće s puta i ne oduzima vreme.

  Katarina objavljeno
   Anonymous

   Da li neko zna sta ce biti za stajališta ovih linija koje prolaze pored Ikee, niko ne pominje da ce ti putnici moci da izadju kod Ikee? Hoce li oni ici prvo do grada pa se vraćati nazad ako zele da vide sta ima u Ikee, ili ako rade u njoj? Stvarno vise diskriminacija da nema dalje! Kako imaju pravo da autobus nekome prolazi tik uz samu Ikee i da ne postoji mogućnost da covek izadje tu ako zeli da kupi nešto?

   Vala niko iz ove dve opstine i iz ostalih naselje juzno od Ikee ne treba za inat nikada da udje u Ikeu kad se Grad ovako ophodi prema njima!

   Anonymous objavljeno
    Anonymous

    Ima dosta nas koji smo zaposleni u IKEA, a putujemo iz Mladenovca i okoline, i u potpunosti se slazemo sa gore navedenim tekstom. P.S. od 01.06.’17. se mucimo i jedva stizemo na vreme na posao, i jos teze se vracamo. Dva sata nam je potrebno u jednom pravcu umesto 35 minuta.

    Nadadamo se da cete uvaziti ovu nasu primedbu.

    S postovanjem MLADENOVCANI I OKOLINA!!

    Anonymous objavljeno
     Nova poruka…
     Dodaj fotografiju dodaj link fotografije