Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Predlog za angažovanje dodatnog vozila na liniji 38

0

Zbog sve većeg priliva stanovništva, kao posledica povećane gradnje stambenih objekata (11 zgrada) na potezu Medaković 3 – Veliki Mokri Lug, potrebno je uvesti još jedan autobus na liniji 38. Postojeći autobus saobraća na 40 min, a prošle godine kada je linija puštena, obećano je da će biti 2 autobusa sa terminusom od 20 min. Desilo se to da je za potrebe radnika GSP-a jedan autobus dat njima (linija broj 38L) a građanstvu ostvaljen drugi (linija 38). Dati autobus je star, često se kvari, pa se zamenjuje prvim dostupnim u garaži “Kosmaj”, što pomera terminus kašnjenja na 40 min, ukupno 80min čekanja!

Molim Vas da se obećano ostvari, što pre jer je teško živeti na 40 i ko zna koliko minuta!

busevi.com objavljeno

  4 answers

  Anonymous

  Postoji predlog za liniju 61 na relaciji Zemun /Kej Oslobodjenja/ – Kaludjerica 3 koja bi prolazila ulicom Milosev Kladenac. Predlog za liniju 38 je da se produzi do Prokopa obzirom da ce tamo biti neophodna jos jedna linija.

  Anonymous objavljeno
   Anonymous

   Liniju 38 bi trebalo produziti na obe strane, sa strane VMLuga do okretnice na ulazu u park Sumu Stepin Lug, a sa druge strane doke god, ili do Prokopa ili do Agostina Neta pored Sajma i preko novog mosta na Adi.

   Anonymous objavljeno
    Anonymous

    Tacno tako. Ovaj deo grada je naseljen a rupa sa gradskim transportom! Molimo gradske vlasti za sto hitnije pojacanje autobusima i intervalima koji su kratki. Ideja za vezu sa Novim Beogradom APSOLUTNO PODRZAVAM i ja, ka Banjici i Novom Beogradu je jako potrebna veza. Hvala spasite nas. Andja.

    Anonymous objavljeno
     Anonymous

     Подршка овом предлогу, а такође и молба за продужење линије до центра града, или Новог Београда преко новог моста на Ади!!!

     Anonymous objavljeno
      ×

      Prijava