Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Predlog za dodatne popodnevne polaske vikendom na liniji 604

0

Linija 604 je od početka godine redukovala večernje polaske vikendom, a da niko nije pitao putnike. Autobus je išao na 37 minuta, a onda je umesto polazaka u 18.20 i 18.57 neko odlučio da stavi samo jedan polazak i to u 18.40, a sledeći je tek u 19.35. To je ogroman problem za sve nas koji živimo u Petrovčiću i Bečmenu, jer većina ljudi radi subotom, a mnogi i nedeljom. Ne vidim nijedan valjan razlog za ovakav potez. Umesto da linija 604 ceo dan vikednom vozi na 37 minuta, čak i da se poboljša na 30 minuta, urađeno je nešto što samo pravi dodatne probleme ljudima.

Druga stvar, otkada je liniju preuzeo GSP dešavaju se prečesta ispadanja autobusa, odnosno dispečer ne šalje zamenu. Konkretan primer, polazak u 12.57 iz Petrovčića ove nedelje (19. februar – 22. februar) nije bio tri puta. Imam malo dete koje iz Petrovčića ide u školu u Bečmen i svaki put, ili supruga, ili ja morali smo da ga vozimo da ne bi zakasnio. Zašto? Zbog nečijeg javašluka, jer kako nazvati nešto što se samo u jednoj nedelji desi tri puta. I danas, konkretan primer, četvrtak 22. februar, autobusa nije bilo ne samo iz Petrovčića u 12.57, već i iz Bloka 45 u isto vreme, što znači da su ispala dva vozila. Iako živimo na rubu grada, ne znači da svi mi žitelji prigradskih naselja treba da budemo građani drugog reda. Redovno kupujemo markicu i supruga i ja, a mesečno dva puta izdvojiti 3.275 dinara nije mala stvar. Nadam se odgovoru i nadam se da ćete ove predloge prihvatiti kako se propusti više ne bi dešavali.

busevi.com objavljeno
Status: Prosleđeno nadležnima na dalju proveru i postupanje.
  busevi.com 694 poena

  Vaš predlog za razmatranje korekcije popodnevnih polazaka vikendom na liniji broj “604” prosleđen je nadležnima za planiranje i organizaciju rada linija pri Sekretarijatu za javni prevoz grada Beograda.

  U toku meseca januara 2018. evidentirana je smanjena pouzdanost rada autobuske linije broj “604”, što se može i videti iz izveštaja o primljenim prijavama putnika. U narednom periodu pratiće se rad ove linije i nadležnima predočiti prijavljeni problemi. Molimo Vas da za sve prijave nerealizovanih polazaka prema utvrđenom redu vožnje koristite posebnu formu na sajtu, sve ovako primljene prijave biće prosleđene nadležnima na dalju proveru i postupanje, dok će izveštaji biti javno dostupni na kraju svakog meseca.

  busevi.com objavljeno
   ×

   Prijava