Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Predlog za izmenu trase linije 404 – veza Ripnja sa Bubanj potokom

0

Predlog je izmeniti trasu linije 404, umesto terminusa Trsenja (taj deo je vec povezan sa velikim brojem linija sto GSP, sto Lasta), ova linija moze biti veza Ripnja sa Bubanj potokom, tacnije robnom kucom IKEA, ukoliko infrastruktura dozvoljava moze preko Zuca.

Npr. predlog rute: Ripanj Groblje Ercani – Centar Ripnja – Prnjavor – Skretanje za Vrcin (Jariciste) – Skretanje za Zuce – Zuce – robna kuca IKEA

busevi.com objavljeno

  3 answers

  Име није битно (anonymous)

  А мени би највише одговарало да та линија иде од Трешње, Авалским друмом преко Земљорадничке и Војводе Степе (као и линија 406Л) до Трошарине.

  Име није битно objavljeno
   Anonymous

   @рипањац405

   Свака ти част на оваквом објашњењу, остао сам без речи, могу само да кажем ХВАЛА У ИМЕ СВИХ НАС КОЈЕ СИ ПОМЕНУО!

   Anonymous objavljeno
    Рипањац 405 (anonymous)

    Нажалост, никако не могу да подржим овај предлог.

    Не разумем се баш најбоље у инфраструктуру, чак и да може на тај начин да се успостави мислим да је боље продужити је до Мале Иванче. Па погледајте само како се ти људи пате, ако им се поквари аутобус следећи морају да чекају и по четири, пет сати. Зар Вам није жао? :( О квалитету “Ластиних” линија излишно је причати, само линије 450 и 491 имају већи број полазака, остало је све ситна боранија. Тиме би Малоиванчани добили директну везу са Вождовцем, без преседања, а код нас би се мало смањила гужва. И МАЛОИВАНЧАНИ СУ ГРАЂАНИ БЕОГРАДА, пустимо ми трећу зону и остало на страну, ал зато ГСП може до Опова, Ченте, а ускоро и до Купинова. Прво, та места НЕ ПРИПАДАЈУ БЕОГРАДУ, а друго УДАЉЕНА СУ ОД ЊЕГА ТЕК НЕШТО МАЛО МАЊЕ ОД НОВОГ САДА.

    Рипањац 405 objavljeno
     ×

     Prijava