Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Predlog za izmenu trase linije 49

0

Pocetni i krajnji terminus ostaje isti. Ovime stanovnici naselja Stepa stepanovic i jednog dela Kumodraza imaju uz jedno presedanje mogucnost da stignu do Novog Beograda, Zemuna, Batajnice itd.

Fajlovi

49.png
igor89 objavljeno

  5 answers

  Beba (anonymous)

  Nikako da kreće sa Ceraka. I ovako je uvek puna već na kraju Požeške. S druge strane 52 je uvek zglobni autobus. Skratiti razmak između kretanja, povećati broj vozila.

  Beba objavljeno
   Studenti farmacije (anonymous)

   Linija 49 bi trebalo da na Trosarini skrene desno u ulicu Vojvode Stepe, da ide do Farmaceutskog fakulteta, i da sa te strane udje u naselje Stepa Stepanović. Mnogi sa Banovog brda, studenti i zaposleni ne bi presedali na bus 33, koji iz grada dolazi uvek prepun.

   Studenti farmacije objavljeno
    fica96 (anonymous)

    Bilo bi pametnije da se linija 49 produzi do okretnice Cerak vinogradi, pritom bi se linija 37 i linija 52 rasteretila od silnih guzva.

    fica96 objavljeno
     Anonymous

     Nikako preko sajma putovace se duplo duze.

     Ostavite da ide preko Topcidera.

     Anonymous objavljeno
      Anonymous

      Linija 49 je jedina koja povezuje Banovo Brdo sa Dedinjem i  Banjicom. I mnogo znači, za one koji idu u bolnicu Dragiša Mišović, u 4.beogradsku gimnaziju, VMA… Lepo povezuje Banovo Brdo sa Kumodražom i naseljem Stepa Stepanović. Pre uvođenja ove linije do svih ovih lokacija trebalo je minimum pola sata više, uz gužvu na putu i u prevozu. Ako bi je sproveli da ide preko sajma i mostara haos bi se napravio. Mislim da je ovo loša ideja. Iz Kumodraža do centra grada se jako brzo stiže. Linije 25, 25p, 39, 33 pa uz samo jedno presedanje može se stići u bilo koji deo grada.

      Anonymous objavljeno
       ×

       Prijava