Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Predlog za korekciju reda voznje na liniji 591

0

Postovani, da li je ikako moguce razmotriti da se polasci na liniji 591 rasporede na jednake vremenske intervale, te da postoje polasci na pola sata. U postojecem redu voznje postoji dosta rupa i polasci nisu dobro organizovani, pa su po autobusima ponekad velike guzve, dok su ponekad potpuno prazni.

busevi.com objavljeno

  3 answers

  Anonymous

  Situacija je katastrofa. Vikendom je red voznje toliko los da nemam reci. I dok u zarkovu cekam vranicki autobus po 45 minuta za to vreme prodje oko 3 autobusa za barajevo. Stvarno ne mogu da verujem da ne zelite da uradite apsolutno nista i da vas toliko ne zanima sopstveni posao valjda imate neku obavezu prema putnicima a bitno da ste u sremcicu natrpali autobuse na svakih 5 minuta i to sve nove zglobne. Ako nista bar odgovorite na molbe i zalbe i recite zasto ne moze a ne ovako da nas ignorisete i tretirate kao nebitne jer smo van druge zone.

  Anonymous objavljeno
   Anonymous

   Slažem se da imamo samo stare pokvarene autobuse, ali najbitnije je da neko uradi nešto povodom reda vožnje na ovim linijama. Kao prvo linija 592 ima samo 6 polazaka dnevno. Linija 591 ima razmak od 2 sata između polazaka u 9 i 11 ujutru i 7 i 9 uveče. Najpre treba dodati još polazaka na liniju 592 i treba dodati polazak u 10 na liniji 591, a pošto najveći deo trase dele, treba ih usaglasiti da ne idu u isto vreme i opet stvaraju rupe u rasporedu. Lazarevac ima autobuse na 15-30 minuta, Barajevo na 10, a Vranić je drugo najveće selo u sklopu Beograda i jedno od najvećih u Srbiji, a prevoz nam je katastrofa. Zamolio bih da se nešto uradi povodom ovoga.

   Anonymous objavljeno
    Anonymous

    Da li bi Lasta mogla da ubaci barem jedan onaj novi Turski zglobni Otokar na ovoj liniji? Kad god je isporuka novih autobusa, linije 591 i 592 među poslednjim dobijaju nove autobuse. Na liniji su jedino novi solo autobusi marke Sor iz Češke i Maz iz Belorusije, a od zglobnih samo stari Ikarbusi dok Barajevo na liniji 560 ima gomilu novih zglobnih Otokara.

    Anonymous objavljeno
     ×

     Prijava