Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Predlog za novu liniju 86 Banovo Brdo – Bežanijska Kosa (Most na Adi)

0
Tacika (anonymous)

Ljudi,

Potrebna nam je nova linija gradskog prevoza sa Banovog Brda do Bežanijske Kose, preko Mosta na Adi, koja će se uključivati na most Požeškom ulicom sa čukaričke strane, sa novobeogradske novim bulevarom (tek izgrađenim).

Ovom linijom će se dobiti prva takva koja se na most uključuje direktno iz Požeške, čime se maksimalno koristi neiskorišćena postojeća saobraćajnica, a sa druge strane i novi bulevar, za koji se nadam da neće biti neiskorišćen kao ceo Most na Adi do sada.

Mnogo ljudi putuje između Čukarice (populacija=200 000) i Novog Beograda (populacija=500 000), a postoji samo 88, 89 i 85, ne zna se koji bus je puniji…

Molim Vas sve za podršku!

Hvala ?

Tacika objavljeno

  9 answers

  igor89 34 poena

  Kao prvo ove dve cifre sa brojem stanovnika su prenapucane. Kao drugo Banovo brdo vec ima mali milion linija sto ka centru grada sto ka Novom Beogradu. Slazem se da treba uvesti novu liniju pomenutim bulevarom ali na Banovo brdo nikako.

  igor89 objavljeno
  Tacika (anonymous)

  Nisam ulazio ovde od kad sam predložio ovo. Takođe, kad god se setim linije 513 koju sam isto ja predložio smuči mi se život. Jednostavno prisvoje tuđu ideju i upropaste je, da ne pričam što ni sami nemaju koristi od toga. No, što se ovga tiče, prodložio sam liniju jer putujem sa pola miliona drugih svaki dan, a prolazim pored novog mosta na Adi, potpuno neiskorišćenog, pa eto… Nego, zanemarite moju iluziju da može nešto nomalno da se uradi, pa nisam ja Vukša brt… Kada bih se i dalje zanosio, razmislio bih da promenim trasu da bus ide ipak do SIVa, jer preko puta su one nove zgrade, znate koliko radnika tu ima, sa Čukarice preko hiljadu, pa sad vi filozofirajte kako nam ne treba nova linija, a linija koja je tu trebala da ide nikad niste uveli, ili jeste, baš me briga, važno da su stajališta zarasla u korov…

  Tacika objavljeno
  sole 467 poena

  Kad god je u pitanju Bežanijska kosa , ne treba da se postavlja pitanje koliko linija već postoji , jer koliko god da ih ima malo je i stravična je gužva u svim linijama , te će svaka nova linija samo rasteretiti postojeće linije.

  sole objavljeno
  Krle88 (anonymous)

  Bilo bi dobro da 86 ide relacijom Bezanijska kosa-Jedanaeste kraiske divizije, ali da ide preko Banovog brda jer 37, 51, 52 su prepuni u vreme spica.

  Krle88 objavljeno
  M.V. (anonymous)

  Smatram da se treba uvesti nova linija koja povezuje Zarkovo i Banovo brdo sa Bezanijskom kosom. Postoji veci broj radnika kojima bi ta linija znatno smanjila vreme putovanja do posla i nazad. Uopste ne treba da se postavlja pitanje koliko linija vec postoji gde jer ce ova nova linija samo rasteretiti postojece linije.

  M.V. objavljeno
  sole 467 poena

  Ajmo sad hvatajmo se za detalje. Da tačno je da ne postoji linija 70 na Bežanijskoj kosi , ali će postojati za mesec dana , kada se pusti u rad IKEA , do koje će prevoziti sa Bežanijske kose.

  Sa treće strane , škodilo bi i da Banovo brdo ima još jednu liniju , pored još jedne linije na Bežanijskoj kosi , naspram recimo Čukaričke padine , gde bi im dobro došla još jedna linija.

  P.S.

  Dolazim za mesec dana na Bežasnijsku kosu da zajedno čekamo 70.

  sole objavljeno
  Anonymous

  Na bezanijskoj kosi ne postoji linija 70. Postoji 74 i 75, 72 koji ide sa aerodroma, 82 koji ide iz bloka 45, 76 koji ide iz bloka 70, 708 koji ide iz bloka 70, 65 sa zvezdare do kvantasa, i oni svi sem linija 74 i 75 samo prelaze nekim delom preko bezanijske kose. I iskreno smatram da predlog ovog putnika i nije tako losa ideja, mada ne bi bilo lose da na liniji 89 vrate duple autobuse, kratki su uvek krcati, nepostuju se redovi voznje, i uvek kasne. Zivim na Bezanijskoj kosi, ako mi ne verujete vi dodjite i sacekajte taj 70 do mile volje.

  Sa druge strane Banovo brdo ima veliki izbor prevoza pa ne bi skodilo i jos jedno.

  Hvala.

  Anonymous objavljeno
  igor89 34 poena

  Ja sam mislio da tako nesto slicno i predlozim i da se konsultujem sa tobom.

  Fajlovi

  86.png
  igor89 objavljeno
  ×

  Prijava