Predlog za objedinjenje linija 38 i 38L u jednu liniju | busevi.com

Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Predlog za objedinjenje linija 38 i 38L u jednu liniju

Stefan (anonymous)

Molim Vas, prosledite nadležnima, ako je ikako moguće linije 38 i 38l objediniti u jednu liniju, s obzirom da za to postoje objektivne i realne mogućnosti, zadrzao bi se isti broj vozila, i isti interval polazaka, ovom reorganizacijom bi na dobitku bili ne samo gradjani Velikog Mokrog Luga vec i svi oni koji gravitiraju auto putu!

I linija 38 bi se onda mogla produziti pored sajma preko novog mosta na adi ulicom Jurija Gagarina do Agostina Neta, čime bi postigla svojevrsan uspeh u premošćavanju reka, pošto ni jedna druga linija nema tako ekspresnu trasu. Dakle predlog trase: Veliki Mokri Lug (postojeća trasa linije 38) Mostar, Sajam, Ruska, Most preko Ade, Jurija Gagarina (postojeća stajališta), Agostina Neta. Hvala.

Stefan objavljeno

  11 answers

  Zvončica (anonymous)

  Nema smisla spajati ove dve linije… Kako bi onda spojili trasu povratka 38ce od Sumica ka VML i 38l od Mostara !? Dobro je i ovako… Sustina je izbeci grad, zato je ova trasa korisna… Sta ce nam linija do Novog Beograda? Imamo 17 od Sumica i sa komande i 17 i 18, sad i 70… Ne komplikujte!

  Zvončica objavljeno
  Raša (anonymous)

  Jedno vozilo, na svakih 40 minuta? Ne znam kome odgovara ova linija, i zašto, ali koliko putnika recimo u šumicama čeka baš 38L da dođe do Mostara? Koliko? Pre ću iz VML stići presedanjem. Interesantno da u povratku ka pogonu Kosmaj, ima 3 stanice, nešto kao ekspres linija…

  I ja sam za predlog da se ova linija objedini sa linijom 38 i produži, ali ne prema NBG (tamo i onako svaka ulica ima liniju) nego do Prokopa, do buduće železničke stanice. To su dve, tri  stanice više koje bi mnogo značile južnom delu grada. Tamo može okretnica kod Gučevske… Od Mostara polukružno, pa prema Senjaku, tj Dedinju i ka Prokopu. U povratku opet ka Mostaru i uključenje na autoput ka VML…

  Raša

  Raša objavljeno
  dj (anonymous)

  Realno treba ostaviti ovako kako jeste, ja sam sa nbg pa se ne bunim i to što je linija kraća to je lakše tempirati tačno vreme kada da sačekam bus.

  Nego vama je problem da presednete dva tri puta.

  dj objavljeno
  busevi.com 536 poena

  Za sada nije planirana izmena na linijama broj 38, 38L. S obzirom da je izneto više varijanti, ali i primedba vezano za dati predlog, bilo bi korisno da se detaljnije opiše predlog i definiše trasa izmenjene linije. Radimo na tome da predloge, koji ispunjavaju kriterijume, posebno izdvojimo i stavimo na javnu raspravu na sajtu, podržani predlozi bi onda bili dostavljeni nadležnima za planiranje i organizaciju linija. U međuvremenu možete dostaviti predlog nadležnoj Opštini ili Sekretarijatu za javni prevoz grada Beograda.

  busevi.com objavljeno
  Anonymous

  Ovo bi morao proslediti dalje, pa molio bih administratore da nas upute sta dalje, kako bi se ovo realizovalo! Hvala.

  Anonymous objavljeno
  Anonymous

  Потпуна подршка предлогу, само је потребно да се проследи и реализује, а исти је у добробити многих, не само људи из Великог Мокрог Луга, пошто иначе нема ни једна линија која спаја Аутокоманду, Сајам, Мостар и Делта сити истоврамено…

  Anonymous objavljeno
  Anonymous

  Dovoljno je samo da ujedine 38 i 38l. To bi mi mnogo znacilo.

  Anonymous objavljeno
  Anonymous

  Podrzavam. Ja sam dala predlog da se produzi do Slavije ili do nove okretnice na NBG.

  Do Slavije – od Mostara, sarajevskom  preko Nemanjine do okretnice buseva 59, 47 i dr.

  Ili do nove odretnice NBG – nastaviti do Sava Centra pa do okretnice.

  Treba da organizujemo neku peticiju ovim povodom!

  ___

  Predlažem uskladjivanje termina polaska linija 38 i 38L, kako se stvorili uslovi da putnici bez dužeg cekanje (kao sada) presednu na liniju 38L, koja bi umesto Mostara mogla da saobraca do nove okretnice na Novom Beogradu ili alternativno do Slavije – okretnica 59, 47 ( preko Mostara, Sarajevskom i Nemanjinom). Na navedeni način bi se rasteretio saobracaj na linijama 7, 17, 18, 31, 19, 29.

  II alternativni predlog bi bio da se linija 38 spoji sa linijom 38 L u jednu liniju koja bi mogla da saobraca do Mostara ili nove okretnice na Novom Beogradu ili alternativno do Slavije – okretnica 59, 47 (preko Mostara, Sarajevskom i Nemanjinom). Na navedeni način bi se rasteretio saobracaj na linijama 7, 17, 18, 31, 19, 29.

  Anonymous objavljeno
  brainiac 97 poena

  Мој predlog je da se posle spojena linija produži do bloka 20, sa Gazele desno, i time oslobodi 27E od bloka 20. Sole, kako bi najbolje tada promenio trasu?

  brainiac objavljeno
  Anonymous

  To objedinjavanje bi bila katastrofa u povratnoj trasi, obzirom da mnogo ljudi ovu liniju koristi od raskrsnice V. Ilica-Ustanicka do Mokroluskog groblja.

  Anonymous objavljeno
  Anonymous

  Odličan predlog, potpuno podržavam!

  Anonymous objavljeno
  Nova poruka…
  Dodaj fotografiju dodaj link fotografije