Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Predlog za povezivanje Rušnja i Resnika autobuskom linijom

0

Da li postoji mogućnost da se produži već postojaća autobuska linija 532 ili uvede nova, koja će spajati Rušanj i Resnik?

Pre par godina je asfaltiran deo puta koji spaja ova dva naselja ali nisu povezani autobuskim prevozom. Tako da ljudi koji rade u jednom od ova dva naselja moraju da kruže preko Petlovog brda, Vidikovca, Rakovice i menjaju tri autobuske linije.

Okretnica u Rušnju gde okreće autobuska linija 532 i okretnica u Resniku gde okreće linija 47 udaljene su odprilike tri kilometra, toliko nedostaje da se ova dva naselja povežu gradskim prevozom.

busevi.com objavljeno

  Best answer

  sole 467 poena

  Odgovor nadležnih:

  Nakon uređenja putnog prelaza preko pruge na deonici od naselja Resnik ka naselju Rušanj, planirano je da linija br. 507 bude produžena do terminusa linije JLPP-a br. 531: “Rušanj (13. septembra)”.

  sole objavljeno

   6 answers

   Nikola90 (anonymous)

   Do Rušnja će biti produžena linija 507, koja trenutno saobraća na relaciji Kneževac – Resnik.

   Nikola90 objavljeno
    Nina (anonymous)

    Opstina Rakovica i opstina Čukarica rade na tome. Postoji predlog da kad se zavrsi izgradnja železničke stanice u Resniku i uradi podzemni prolaz za pešake kao i prelaz za automobile uvešće se i mini linija koja će ići od Doma Zdravlja u Resniku do crkve u Rušnju. A druga stvar o kojoj pričaju jeste da postojeći autobus koji ide do Patin Majdana se tu negde poveže nekim novim putem do Rušnja tako da ne uvode novu liniju već produžavaju postojeću.

    Nina objavljeno
     Anonymous

     Kako deluje , oni rade trotoar celom putanjom i mozda ce i prosiriti deo puta… Bilo bi idealno da dodaju 506 koji ide do Rusnja a koji vec saobraca kroz Resnik. Svaki dan se nadam tome. Moje dete bi lakse mrdnulo busem iz Rusnja ka manje dostupnim delovima grada.

     Anonymous objavljeno
      Nikola90 (anonymous)

      Sole je i predlozio liniju na kojoj ce raditi minibus, ako mogu šleperi da izadju iz Resnika za Rušanj, što ne bi mogao i minibus.

      Nikola90 objavljeno
       Maki (anonymous)

       Iskreno, ne verujem da je ovo moguce, mozda nekim mini-busevima.

       Nagib puta koji spaja Resnik i Rusanj je toliki da na dva prevoja i neki automobili imaju problem da “povuku” uzbrdo.

       Autobus nece moci!

       Maki objavljeno
        sole 467 poena

        Već se raspravljalo na ovu temu u predlogu za liniju 530. Možda bi bilo bolje da se ova tema spoji sa predlogom za liniju 530 , da sve bude na jednom i preglednije.

        sole objavljeno
         ×

         Prijava