Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Predlog za produženje linije 26L do Velikog Mokrog Luga

0

Stanovnicima Velikog mokrog luga potreban je jos jedan prevoz jer cekati autobus po 30 minuta bas i nije pogodno pogotovo po visokim i niskim temperaturama, zimi i leti. Stoga vas molimo da uzmete u razmatranje da se linija 26L ne zavrsava na medaku 3 vec produzi 5 stanica gore i zavrsi na okretnici linije 20 u Velikom mokrom lugu. Hvala.

busevi.com objavljeno

  5 answers

  Karaburma (anonymous)

  Prosle nedelje u Beogradskoj hronici bio je Sekretar za javni prevoz i rekao da sve predloge treba slati preko opštine. Opstini podnesete predlog ona izadje na teren i u roku od 5 dana sve zavrse. Tako rece on, dok ako se salje preko sekretarijata za javni prevoz to traje duze od 15 dana.  Strucni timovi iz opstine izlaze i procenjuju to. Budi te uporni i podnosite dosta predloga kako bi nesto uradili. SRECNO!

  Karaburma objavljeno
   Anonymous

   Подршка овој линији… али да иде до парк шуме Степин Луг, где постоји урађена окретница која се не користи.

   Anonymous objavljeno
    Angelina (anonymous)

    Ovo je bezobrazluk šta rade vozači na liniji 20, ne retko preskaču redovne polaske, te se čeka i po sat vremena da se prevezemo do Velikog Mokrog Luga, to se dešava sad šta će biti kada počne letnji red vožnje? Ovaj deo Mokrog Luga je skrajnut, niko se ne interesuje za nas, kome da se obratimo jer ovo postaje veliko naselje, samo ove godine useljeno 500 novih stanova. Hvala na razumevanju. Angelina Dodoš Daničić.

    Angelina objavljeno
     AcaDonhon93 6 poena

     U potpunosti podržavam ovaj predlog! Ili da se pojača linija 20 ili da se produži 26L.

     AcaDonhon93 objavljeno
      Filip (anonymous)

      Molim da se aktivira ovaj predlog i posalje sto pre DJP-u, jer je stvarno nepodnosljivo gledati kako 26L besposleno ceka minute na okretnici Medak 3 dok po 30 ljudi ceka tu 20 da se pojavi, a naselje je sve vece i vece. 20 je odavno trebala da bude pojacana, a tek je nepodnosljiva tokom letnjeg rezima – sa po 2 polaska na 1h.

      Filip objavljeno
       ×

       Prijava