Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Predlog za produženje linije 89 do terminusa Petlovo brdo

0

Predlog je da se linija autobusa 89 produži do okretnice Petlovo brdo.

Sama okretnica Petlovo brdo bi mogla da podrži ovu liniju jer nema mnogo vozila na liniji 89, a do sada, čekajući autobus 89 na sadašnjoj okretnici na Vidikovcu, veoma, veoma retko kad sam naišao da su na okretnici dva autobusa 89. Ovime bi se postiglo da stanovnici Petlovog brda, a delom i Labudovog brda, imaju bolju povezanost sa Novim Beogradom, tj. ne bi više morali da idu do okretnice Vidikovac kako bi ušli u autobus 89.

busevi.com objavljeno

  65 answers

  brainiac 148 poena

  Zar je toliko teško sići kod “Marine” i spustiti se dole na okretnicu ili sići kod Toplane i tamo čekati 89?

  Upravo se o tome radi. Teško je sići na okretnicu, već je bolje tražiti da linija ide do kuće. Nema opravdanih argumenata za produženje linije i samim tim povećanje intervala, a znamo da od novih vozila nema ništa.

  brainiac objavljeno
   sole 467 poena

   Problem je što većina ljudi mrzi da preseda i kojima se diže kosa na glavi pri samom pomenu presedanja , jer bi najradije voleli da mogu čim ustanu da su već jednom nogom u autobusu , i to u onome koji ih vodi direktno do posla , ali tako da iz autobusa automatski izađu pravo u kancelariju (objekat) u kojoj rade. Zato ni ne čudi što sve više imamo predloge za mega linije koje bi išle sa jednog na drugi kraj grada prolazeći kroz što više naselja usput.

   sole objavljeno
    Anonymous

    Ako bi produžili 89 do Pevca, i ako bi pratila trasu 56, Gornje Žarkovo bi ostalo samo na 57 i morala bi da se dodaju minimum jedno ili 2 vozila. 56 ima takav interval da ne mora da se pojača. Zar je toliko teško sići kod “Marine” i spustiti se dole na okretnicu ili sići kod Toplane i tamo čekati 89?

    Anonymous objavljeno
     Anonimno (anonymous)

     Takodje bi ubacio bar jos 2 do 3 polaska da linija bude efikasnija i podhitno vratiti liniju pogonu Novi beograd zbog zglobnih autobusa to je u interesu gradjana pa bi direkcija za javni prevoz trebala da usvoji.

     Anonimno objavljeno
      nemam kola, imam kartu (anonymous)

      Ljudi, budite realni. Na zalost, proslo je vreme kada je GSP imao i volje i resursa da izlazi u susret putnicima i njihovim zeljama. Izuzetak su, ocigledno, neka produzenja i neke gimnastike indukovane politikom i/ili potrebama lokalnih politicara i njihovih familija.

      89 ove godine belezi konstantan pad pouzdanosti, u maju svega 55% (statistika sa ovog sajta). Da li stvarno mislite da ce se to poboljsati produzenjem do Petlovog brda?!?!

      I o kakvom rasterecenju 56-tice pricamo kad 56 ima toliki broj polazaka da cesto njime idem do Vidikovca jer se u druge buseve ne moze uci od guzve?!

      nemam kola, imam kartu objavljeno
       Anonimno (anonymous)

       Najpametnije resenje je produzenje linije 89 do terminusa Petlovo brdo ali moj predlog je  u smeru ka gradu da ide linijom 56-ice jer time bi se ova linija znacajno rasteretila.

       Anonimno objavljeno
        brainiac 148 poena

        Jovana, nevezano za liniju 89, da li bi više volela direktnu liniju do Novog Beograda na pola sata ili da presedneš jednom ili 2 puta svaki put imajući izbor između nekoliko linija sa zbirnim intervalom manjim od 3 minuta?

        Imaj u vidu da linija ne mora da bude pouzdana.

        brainiac objavljeno
         Jovana (anonymous)

         Trebalo bi da postoji linija koja povezuje Petlovo brdo sa Novim Beogradom.

         Jovana objavljeno
          1 2 3 4 7 8 9
          ×

          Prijava