Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Predlog za stajaliste u zoni petlje Tranšped za liniju 70

0

Stajaliste za liniju 70 povezace opstine Mladenovac, Sopot, Grocka sa novom Ikeom. A takodje ce se ostvariti i bolja veza sa svim lastinim linijama.

busevi.com objavljeno

  Best answer

  busevi.com 689 poena

  Od 02.10.2017. planirano je uspostavljanje stajališta “Tranšped” za autobusku liniju broj 70 u oba smera.

  busevi.com objavljeno

   3 answers

   Kaja (anonymous)

   Treba da obavestite neke vozace da 70ca staje na Transpedu, posto danas 20.02.2018 autobus koji polazi u 8:20 od IKEA-e nije stao na Transpedu, i ostavio je vise putnika da cekaju sledeci pola sata. Nazalost, nisam videla garazni broj, autobus je pravo s mosta na Transpedu izasao na autoput, a mi smo cekali na stanici, tako da je sa te udaljenosti nemoguce videti garazni broj. Ali, ako se potrudite da se raspitate ko je vozio u to vreme, mozete da ga ukorite, ili barem obavestite, gde su stajalista za tu liniju. Ja sam danas pola sata stajala na stanici i smrzavala se sa jos desetak drugih putnika, cekajuci sledeci. Takodje sam kasnila i na posao, zbog cega mi poslodavac oduzeti 10% od plate. I posle ocekujete da vam ljudi placaju kartu? E pa posle ovog maltretiranja, necu vise nikad!

   Kaja objavljeno
    Anonymous

    Koji je razlog sto za 70 nije jedna ista stanica na Transpedu i za dolazak iz i za grad?

    Putnici koji dolaze iz grada, zeleci da nastave Lastom, cesto propuste polazak jer moraju pesaciti preko nadvoznjaka.

    Anonymous objavljeno
     Anonymous

     Stajalište Transped ne koriste linije 465 i 493, a zbog čega? Zašto Sopot i Mladenovac ne mogu biti sa tim stajalistem povezani i sa linijom 70 i sa Ikeom?

     Ako je stajalište Transped registrovano u ITS sistemu, i već ga osim linije 70 koriste i prigradske linije poteza 300 i linije 460, 461, 462, objasnite nam odakle pravo onda nekome da izbegava i da ne priznaje to stajalište, odakle oravo linijama 465 i 493 da ignorišu stajalište Transped?

     Anonymous objavljeno
      ×

      Prijava