Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Predlog za uspostavljanje ekspres linije 511E

0

Predlog za uvodjenje linije 511E (ekspres) koja bi stajala samo na ključnim stanicama: Okretnica, Sajam, Ada (Čukarica), Ulaz u Železnik, Železnik, Izlaz iz Železnika, Ulaz u Sremčicu, Sremčica Centar i Okretnica.

Neregistrovani posetilac objavljeno

  10 answers

  Misko (anonymous)

  Svidja mi se predlog i realno posto je ekspres moje misljenje je da bi trebalo da krece sa okretnice, staje u centru, u naselju, kod lole, na adi, sajmu, i da dalje nastavlja kao sto je i upisano gore.

  Misko objavljeno
   Nemanjab93 30 poena

   Podržavam.

   Bilo bi lepo kada bi navedena ekspres linija imala okretnicu u bloku 20 (okretnica 35 i 27E), dakle da od Savskog trga produži preko Savskog mosta, trasom autobusa 83, i od TC Ušće nastavi trasom 35 i 27E ka okretnici. Tako bi postojala bolja veza sa Novim Beogradom i olakšalo presedanje putnika koji putuju u tom smeru.

   Sa stajalištima u smeru ka Sremčici

   #119 BLOK 21 i
   #10 EKONOMSKI FAKULTET

   i u smeru od Sremčice

   #118 BLOK 21 i
   #1219 EKONOMSKI FAKULTET

   Nemanjab93 objavljeno
    Anonymous

    Podrzavam predlog,  ali da nova linija staje kod Lole u Zelezniku.

    Anonymous objavljeno
     Anonymous

     Slazem se da treba da se uvede 511 ekspres s tim da staje na svakoj stanici u Sremcici, ulaz u Zeleznik, kod Lole, izlaz iz Zeleznika, Ada, Sajam i Zeleznicka.

     Anonymous objavljeno
      brainiac 148 poena

      Uvođenjem ekspres linije dobićemo situaciju da će većina ljudi hteti nju da koriste, pa treba bar pola autobusa prebaciti na nju. Takođe će se ukupno dobiti veći broj polazaka.

      Podržavam predlog.

      brainiac objavljeno
       Jelena (anonymous)

       Podrzavam ovaj predlog, s tim sto mislim da bi bilo bolje da se ova linija organizuje tako da staje na svim stajalistima u Sremcici, jer je za mnoge to jedina linija kojom mogu da se prevezu, a da pored toga staje kod Lole, na ukljucenju/iskljucenju za Obrenovacki put, na Adi, Sajmu i Železničkoj stanici.

       Naravno ovi autobusi bi trebali da idu na 15-ak minuta u jutarnjem ili popodnevnom spicu, jer usled guzvi u saobracaju, putovanje od pocetne do krajnje stanice traje skoro sat vremena, sto je na danasnje vreme, zaista previse.

       Na ovaj nacin bi se dosta skratilo putovanje, a pored toga, treba se bazirati na potrebama gradjana Sremcice (mnogima je ovo jedina linija), a ne na potrebama gradjana usputnih naselja, jer oni imaju i druge linije kojima mogu da se prevezu.

       Nadam se da ce ovaj predlog ubrzo zaziveti.

       Jelena objavljeno
        bokisa95 5 poena

        Podrzavam i ja predlog, al opet to se pita Direkcija za prevoz, lepo bi bilo da od 20 autobusa koji vrte dnevno, da 5 vrti ekspres liniju 511E.

        bokisa95 objavljeno
         Anonymous

         Podržavam! Linija ima jako puno stanica, sve su neophodne to stoji, ali sa ekspres linijom bi se mnogo brže putovalo.

         Anonymous objavljeno
          ×

          Prijava