Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Predlog za uspostavljanje linije 501 – Miljakovac 1 – Ralja (Centar)

3
Anonymous

Linija bi imala dva vozila dnevno i vikendom i 31 stanica ukupno. Dajem ovaj predlog zbog zaposlenih iz Ralje koji rade na Miljakovcu 1 i okoline Rakovice , takodje i za decu koja iz okolnih naselja idu u skolu na Avali. Ova linija  bi znacila za decu i zaposlene. Linija bi opsluzila i gradjane Resnika.

U Ralji (Centar) vec postoji okretnica za autobus tako da ne bi bilo problema za to.

Trasa linije bi bila – Miljakovca 1 – Ulica Patrijarha Dimitrija – Resnik (Ulaz) – Dugo polje – Avala – pa sve do Ralje (Centar).

Anonymous objavljeno

  20 answers

  Anonymous

  Mi ne tražimo više liniju do Miljakovca. Tražimo samo da se uspostavi linija 408L koja bi isla od Vozdovca do Ralje (centar) preko gornje Ralje do Ralje (Drumine). Linija 408L imala bi dva vozila dnevno. Mogu da oduzmu jedno vozilo od 408, a drugo da dodaju. Ovaj deo Ralje (Gornja Ralja) ima samo četiri polazaka za Beograd. Zato mestani Gornje Ralje moraju da sidju jednu stanicu.

  Anonymous objavljeno
  Anonymous

  Jeste, ali mnogi putnici iz okolnih sela npr. Babe, Stojnik i Parcani moraju lokalnom linijom da dodju do Ralje da bi od Ralje uhvatili autobus za Beograd. Parcani su dali predlog za liniju 410 sa dva vozila dnevno, ali od toga nema nista. Ralja bi mogla bar jos jednu GSP liniju da dobije makar do Miljakovca ili negde drugde.

  Anonymous objavljeno
  Anonymous

  Dobro, presao sam se za 10ak polazaka sve skupa, a malo li je toliko polazaka i toliko linija jednom naselju kao što je Ralja?

  Za naselje od 3000 stanovnika je sasvim dovoljna linija 408 a kamoli još  te ostale, plus na sve to sad još  zahtev za još  jednom GSP linijom.

  Nemojte me pogrešno razumeti, bilo bi mi drago da sva naselja tu dobiju i po dve GSP linije, nego samo kažem da je nerealno očekivati da će nadležni taj predlog za još jednim linijom samo za Ralju u snu uzeti u razmatranje.

  Oni naseljima u 3 zoni  gde ima svega 12 polazaka dnevno, ne dozvoljavaju GSP niti veći  broj polazaka i to izričito odbijaju…

  Anonymous objavljeno
  Anonymous

  Malo ste se presli:

  • linija 491 ima 21 pozaka
  • linija 470 ima 8 a ne 10 polazaka
  • linija 450 takodje ima 8 a ne 10 polazaka
  • linija 474 ima 3 polazaka
  • linija 451 takodje 3 polazaka
  • linija 408 oko 32 polazaka
  Anonymous objavljeno
  Anonymous

  Ralja koja ima oko 3000 stanovnika traži jos jednu GSP liniju?

  a već kroz Ralju prolaze:

  • 408 (na svakih 35 minuta celidnevno)
  • 450 (desetak polazaka dnevno)
  • 451 (3-4 polazaka dnevno)
  • 470 (desetak polazaka dnevno)
  • 474 (tri polaska)
  • 491 (na svakih 40 minuta celog dana)

  Pa sad vi izbrojte koliko Ralja ima polazaka u toku dana, naselje sa 3000 stanovnika ima više polazaka nego cela opština Sopot, i ok prolazno je mesto, pa je zato tako, ali na sve to tražiti sad na taj broj stanovnika još jednu GSP liniju, mislim ima malo, ima, ali ljudi nekad zaista nemaju obzira.

  Anonymous objavljeno
  Anonymous

  Moze i da bude linija 510 nije nikakav problem. 510 – Miljakovac 1 ili 2 – Ralja (Centar).

  Anonymous objavljeno
  Anonymous

  Od 01.03.2018. uspostavljaju liniju 501 na relaciji Petlovo brdo – Staro Kijevo. Sto se tice ovog predloga moze da bude i broj 509 – Miljakovac 1 – Ralja (Centar).

  Anonymous objavljeno
  Anonymous

  Постојала је раније линија 501 и ишла је од Адмирала Герпарта до Железника (окретница 55).

  Anonymous objavljeno
  ×

  Prijava