Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Predlog za uspostavljanje novog stajališta u blizini OŠ “Cana Marjanović”

0

Da li je moguće uvođenje novog stajališta u prigradskom naselju Ralja kod Sopota u blizini Osnovne škole “Cana Marjanović” obzirom da su najbliža stajališta udaljena oko 650m od škole, a većina vozača inače i staje kako bi nastavnici i deca izašli iz autobusa bliže školi.

Autobusi na linijama 408, 450, 470 takođe saobraćaju ovim putem.

busevi.com objavljeno

  5 answers

  Putnik (anonymous)

  Da li je moguce da ce svi busevi tuda ici? Da li ste svesni koliko je opasan izlaz iz te ulice (ka Mladenovcu)?

  Prosirenje na krivini kod cesme vec postoji, ili prosirenje kod stanice milicije (iz Bg ka Mladenovcu, u kontra smeru bi moralo stajaliste da se napravi). Sve je to blizu dz, skole i vrtica, jos blize nego ova spomenuta stanica. Da li je moguce da busevi skrecu sa glavnog puta i idu ulicom gde su uglavnom kola parkirana delom na trotoaru delom na ulici jer potrosaci pazare u prodavnicama koje se nalaze u istoj?

  Putnik objavljeno
   Anonymous

   Trebalo bi uspostaviti pomenuto stajaliste, kao i stajaliste za liniju 4402/A/B/C, 4403, 451i45A obosmerno u visini raskrsnice Beogradska u ul Bate Mirkovica.

   Stajaliste bi moglo nositi naziv ili Beogradska ili Os Cana Marjanovic, kao i MZ Ralja.

   Anonymous objavljeno
    Anonymous

    Još veći problem je to što je tu kod škole i Dom Zdravlja, pa onda stari i bolesni ljudi, i majke sa malom bolesnom decom pešače 700m uz brdo od centra Ralje, do Doma Zdravlja,  ili kad završe kod lekara treba da trče dole do centra, jer kao sto znamo ako izgube jedan polazak na ovim linijama treba da cekaju 30 minuta sledeći ili pak 2 sata koliko je razmak izmedju polazaka na 470.

    Stvarno bi trebalo sto pre to rešiti, jer ne gube ništa, to je samo jedan minut vremena da skrenu tu i produze dole ka centru, ne prelaze ni 10 metara dužu kilometrazu, nema opravdanja zašto ne bi uveli tu stajalište i za 408, 450, 470, 491.

    Drugačije ne možete postići osim da se lično obratite predsedniku opštine Sopot i zamolite i objasnite razlog, on to može rešiti za dan bukvalno, on šta zatraži od Direkcije oni će odmah uvažiti.

    Anonymous objavljeno
     Anonymous

     Treba stvarno da stave tu stanicu zbog dece. To je moguce.

     Anonymous objavljeno
      Anonymous

      Potpuno realan predlog, trebali bi da korisnici ove tri linije, pa i svi ostali putnici iz Ralje traže od Sekretarijata za prevoz da se ovde uvede stajalište.

      To stajalište u blizini OŠ Cana Marjanović, odnosno odmah kod bivše Robne Kuće već postoji i registrovano je za lokalne linije 4403 i ostale lokalne linije ka Parcanima i Stojniku, zašto onda ne bi moglo da se odrede i za 408, 450, 470, 491.

      Trebalo bi da se obratite i opštini, da ona zatraži to od Sekretarijata za Javni Prevoz.

      Anonymous objavljeno
       ×

       Prijava