Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Predlog za uspostavljanje stajališta “Gandijeva” (#791) i za liniju broj 82

0

Poštovani,

moj predlog bi bio da se uvede novo stajalište na liniji 82 u smeru ka bloku 44 i to stajalište Gandijeva (ID 1495). Napominjem da nije opravdanje blizina stajališta Pijaca blok 44 (ID 1494) s obzirom da i linije 73 i 610 takođe staju i na stajalište Gandijeva i Pijaca blok 44 (smer prema bloku 45).

U nadi da ćete pozitivno rešiti moj predlog,

Srdačan pozdrav,

Novobeograđanka

busevi.com objavljeno

  4 answers

  Anonymous

  Po meni linije 94 i 610 ne trebaju da staju kod Pijace u bloku 44 jer je linija 73 dovoljna za sve one koji ne koriste liniju 82. Do pre par godina na toj stanici je stajala samo 82-ka. Neka nadlezni porazmisle da za neke linije ukinu pojedine stanice kako bi prevoz funkcionisao efikasnije prvenstveno mislim na liniju 68 koja bi mogla da bude ekspresna, kao sto je bila ranije, kada je isla preko Opstione Novi Beograd.

  Anonymous objavljeno
   Anonymous

   Kod pijace u bloku 44 stvarno postoji potreba da staju i autobusi na linijama 94 i 610 jer 73 i 82 nisu bas tako ceste.

   Anonymous objavljeno
    Vlado (anonymous)

    Zašto kod pijace u bloku 44 ne staju svi autobusi koji prolaze pored pijace u jednom i u drugom smeru: 94 i 610 ? Mislim da je u obrazloženju dovoljno reći samo P I J A C A, kao i da ima tehničkih uslova , jer su stanice na sredini bloka i nema problema da se zaustavi 5 buseva jedan za drugim. Koliko ljudi radi na samoj pijaci i koliko ih donosi robu, a da ne pričam o ljudima koji dolaze na pijacu i svima njima odgovarju pojedini busevi u različitim pravcima. Manje presedanja, manje gužve i brži prevoz u svakom slučaju. Molim nadležne da mi kažu na kojoj još pijaci u Beogradu pa i u svetu ne staju SVI (ama baš svi) busevi i ostala prevozna sredstva, koja prolaze pored pijace. To može samo u Srbiji, pa se izgleda ona narodna uzrečica gde prestaje LOGIKA tu nastaje (ARMIJA) a sada nastaje GSB.

    Vlado objavljeno
     sole 452 poena

     Od kada to i linija 610 staje tu? Mislim na stajalište blok 44. Ne sećam se da sam video bilo gde obaveštenje o njegovom uvođenju.

     sole objavljeno
      Nova poruka…
      Dodaj fotografiju dodaj link fotografije