Izmene na linijama, pitanja, prijave, predlozi … vezani za funkcionisanje linija javnog gradskog i prigradskog prevoza.

Generic selectors

Prijava – neprimerena vožnja vozača – 23.06.2017

0

Postovani, u petak 23.6.2017 vozila sam se linijom 74 od Bezanijske kose ujutru oko 7 h i 15 min do centra. Nikada tako nesto nisam dozivela. Putnici  su morali sa dve ruke da se drze, najcvrsce sto mogu, padali smo izvinjavali se jedni drugima. Kocenje je bilo takvo da bi svi poleteli, a kretanje sa stanice ili semafora jos gore. Osecali smo se ponizavajuce. Jos ako je neko nosio kesu to je bilo nemoguce da ne poletite unapred. Kada sam izasla dlanovi su me boleli koliko sam se grcevito drzala. Putnici su mu se obracali i zamolili da upali klimu ali on se pravio da nas ne vidi, ne cuje. Nije hteo da komunicira. Bio je mladji, jako kratko osisan, u beloj majci na pruge. Videlo se da ne voli ni svoj posao ni nas.

S obzirom da ja svaki dan putujem tom linijom i kao mnogi redovno kupujem markicu, ja bih Vas zamolila da pomognete  da ne strepimo od voznje  i da se ne osecamo ponizenim takvim odnosom prema putnicima.

Unapred zahvalna.

busevi.com objavljeno

  3 answers

  Рипањац 405 (anonymous)

  Највероватније је у питању возило превозника “Кошава превоз”, њихови возачи су иначе познати по томе што воле да се бахате. “Аривино” возило није сигурно зато што њихови возачи имају светлоплаве мајице са истакнутим логом фирме, а сигурно није ни возило “C&LC Group”-а, њихова возила немају рекламе.

  Рипањац 405 objavljeno
   Anonymous

   Postovani, hvala na odgovoru. Nisam zapamtila ni garazni ni registarski broj, samo sam zapazila da je autobus bio oblepljen reklamom za Asepsol. Mozda to pomogne. I opomena je sasvim dovoljna.

   Hvala na razumevanju.

   Anonymous objavljeno
    busevi.com 650 poena

    Poštovana,

    Hvala Vam na dostavljenoj prijavi. Nažalost ova prijava se ne može dostaviti saobraćajnoj inspekciji jer nije naveden garažni ili registarski broj vozila. Prijave za rad vozača i neprimerenu vožnju za uslove javnog prevoza putnika i poštovanje saobraćajnih propisa tretiraju se veoma ozbiljno i trudimo se da sve takve prijave odmah dostavimo na dalju proveru i postupanje. Data prijava biće prosleđena prevozniku kao opšta prijava (nije naveden garažni broj vozila) kako bi prevoznik obavio službeni razgovor sa vozačima i dodatno ih edukovao o radu na linijama javnog prevoza putnika.

    Svakako prijava ostaje i javno dostupna kao opomena za prevoznika.

    busevi.com objavljeno
     ×

     Prijava